2vnt 25/32/38/50mm Vartų Pavasario Ovalo formos Žiedas Sagtys Įrašus Sidabro Juoda Bronza, Auksas Stumti Sukelti Snap Kabliukai Karabinai Lauko "PASIDARYK pats"

w30028

€0.69

-0.4

€1.09

-36 %

Nauja prekė

2vnt Naujos Cinko Lydinys, Padengtą Vartų Pavasario Ovalo formos Žiedas Sagtys Įrašus Karabinai Piniginės Rankinės, Ovalo formos Stumti Sukelti Snap Kabliukai Karabinai

Naujas, su aukštos kokybės, patogus Medžiagos:cinko lydinys Gydymo procese: reglamentavimas Serija: Keychain Spalva: Sidabro,aukso,juoda,bronza Stilius: Ovalo Dydis: 2.5/3.2/3.8/5.0 cm Ilgio.Skersmuo:5mm Panaudojimas: kabo raktas, kabo kuprinė, kabanti virdulys, kabo pen, kabantys žaislai, tinka visų rūšių žaislai / raštinės reikmenys / juvelyrika / electronics / drabužių ir pan.

Savybės: 1.Pagamintas iš cinko lydinio, medžiagos 2.Nešiojamų atlikti 3.Lengvas ir patogus naudoti 4.Pakeisti skaldytų rankinėje skamba (lengvai slysta per likusį linijos ar įvorės) 5.Išplėsti ARBA pailginti maišą arba rankinėje dirželis 6.Tinka grommets ir kilpos leidžia keisti maišelis, dirželiai Naudoti su kitų žiedų sukurti grandinės poveikį. 7.Tai yra didelis remontas arba išplėsti savo rankinėje ir tote maišą, dirželiai, taip pat puikiai tinka vystyklų maišeliai, kompiuterių krepšiai, lagaminėlis, plius daug daugiau. 8.Jie yra greitas išleisti, ir galima pridėti prie piniginės, rankinės ir entire. Pakuotė:2vnt Sagtys(kaip jūsų pasirinkti)

Žymos: Laipiojimo Priedai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Laipiojimo Priedai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Laipiojimo Priedai

Spalva Sidabro,Aukso,Juoda,Bronza
Ilgis Diameter
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga cinko Lydinys
Funkcija 1 Maišelis Diržo Sagtis
4 funkcija Raundas Stumti Sukelti
Funkcija 5 Laipiojimo Priedai
Tipas Karabinai & Quickdraws
2 funkcija Snap Butelis Kabliukai
dydis 2.5/3.2/3.8/5.0cm
3 funkcija Rankinės Įrašus

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai