Mini Akių Masažas Stick Kovos su Akių Dėklas Tamsius Ratilus Massager Prietaisą, T-formos, Veido Kėlimo Masažas Veidui Plona Veido Magic Stick

w30444

€1.63

-0.14

€1.77

-7 %

Nauja prekė

Mini Akių Masažas Stick Kovos su Akių Dėklas Tamsius Ratilus Massager Prietaisą, T-formos, Veido Kėlimo Masažas Veidui Plona Veido Magic Stick

Ypatybė: 1.100% brand new ir aukštos kokybės. 2.Pagamintas iš cinko lydinio medžiagos. Jis yra patvarus ir turi lygaus paviršiaus, siekiant pagerinti akių mikro cirkuliaciją. 3.Lenkta rankena, kad būtų patogu laikyti, neslidus. Nešiojamų dydis padarė tai tapo masseur jūsų kūną, kai jums reikia. 4.2-in-1 mufti-pareigos: veido massager rinkinys yra dviejų tipų grožio baras. Vienas yra ritinio akių massager, kitas - "T" formos grožis baras. 5.Unikalus dizainas, vieną galą masažas šaukštu grietinės, kitas galas yra ritinio massager skatinti paakių kremas absorbcija. 6.""T" formos galvutė skirta gerai odos sugriežtinimas. Ji gali sujungti su eterinių aliejų/kremą ir skatinti geriau įsisavinti. 7.Produktas gali sumažinti akių nuovargį ir sumažinti akių odos problemų, tokių kaip tamsius ratilus ir akių maišelius. 8.Poveikis: masažas, veido liftas, pašalinti raukšles, pašalinti akių maišelius, pašalinti nuovargį, naudoti odos priežiūros produktus, geresnio poveikio. 9.whatsapp+86 19928481937 Produkto, Apima: 1 x Akių Kamuolys Massager Arba 1 x B T formos Veido Massager Arba 1 x C Akies obuolio Massager Pastaba: 1.Geresnio poveikio, jei jums naudoti odos priežiūros produktus. 2.Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus nustatymų.

Apie Laivybos

- www.reefaquarium.lt patikrins, ar jūsų mokėjimo per 24 valandas, kai mokėjimas baigtas, ir mes apdoroti jūsų užsakymą, kai šis procesas laikas yra per.

- Jei užsakymas buvo uždarytas saugumo sumetimais, tada galite kreiptis į paslaugų išspręsti problemą, kad pagal šią nuorodą: (www.reefaquarium.lt paslaugos).

- Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokesčiai, šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

- Daugiau informacijos apie tai, pristatymas, prašome rasti šio pareigūno padėti nuoroda:

- Mūsų įsipareigojimas atvykimo laikas yra 60 dienas(Brazilija: 90 dienų) . Jei jūs negalite gauti paketą, per 60 dienų, arba norite sužinoti, kur, pakuotę, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai, mes seks tai už jus.

Apie Mokėjimą

-Kokie apmokėjimo būdai galiu naudoti www.reefaquarium.lt?

PROGRAMA: visa, MasterCard, Maestro, Atrasti kortelę ir Diners Club card, American Express, QIWI, Boleto, bancontact, idealus, Przelewy24, SMS Mokėjimo Rusijoje(MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2") ir www.reefaquarium.lt Kišenėje.

PC: mūsų interneto svetainėje (VNT) jūs galite naudoti šiuos mokėjimo būdus:

Visa, MasterCard, Maestro, Atrasti kortelę ir Diners Club card, American Express, pavedimu, "Webmoney", "Yandex".Pinigai, Western Union", QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, idealus, Giropay, Sofort Bankų, Carte Bancaire (Carte Mėlyna), Przelewy24, SMS Mokėjimo Rusijoje (MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2"), Pinigų Mokėjimo (Euroset, Syvaony, rusijos Post), ir www.reefaquarium.lt Kišenėje

- Jei turite bet kokių klausimų apie mokėjimo, prašome spustelėkite šią oficialios pagalbos nuorodą:

Apie Atsiliepimą

- Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums. Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome padėti, kad mus palieka teigiamų atsiliepimų(5 žvaigždučių) , ačiū!

- Jei jūsų prekė viduje sklypas buvo sudaužyti ar pavogti akivaizdu, nors jūs gaunate. Ginčas?? NE!!! Tai nėra geras sprendimas. Susisiekite su mumis ir parodyti mums savo nuotrauką arba vaizdo įrašą apie problemą, jūs patenkinti, mes stengiamės padėti jums išspręsti ją.

- Su bet kokia problema, mes galime jums padėti, jūs galite rasti šio pareigūno nuorodą:

Apie Garantija

Prašome rasti šio pareigūno nuorodą:

Apie Sugrįžti & Grąžinti

Prašome rasti šio pareigūno nuorodą:

Žymos: www.reefaquarium.lt, www.reefaquarium.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai

Funkcijos 2 Stabdžių Akių Dėklas Tamsius Ratilus Massager
Funkcija 4 Grožio Mini Akių Masažo Prietaisas
Maitinimo Šaltinis NĖRA
Funkcija 3 Odos sugriežtinimas
Funkcija Akių Priežiūros Priemonės
Prekės Pavadinimas akių massager
Funkcija 1 Odos Kėlimo
Funkcija 6 Mini Akių Masažas Stick
Elemento Tipas Anti Senėjimo Raukšlių Šalinimas
Spalva Rose Aukso ir Aukso
Funkcija 5 Veido Plona Veido Magic Stick

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai