Vibruojantis Klitorio Stimuliatorius Tvirtesnės Varpos Pastatyti Gaidys žiedas Narve Erekcija Pagerinti Sekso Galimybė Produkto Sekso žaisliukai Vyrams Pora

w30775

€0.80

-0.36

€1.16

-31 %

Nauja prekė

❤ APIE PRODUKTĄ:

❤ SEKSO ŽAISLAS PAGAMINTAS IŠ MINKŠTOS IR ITIN ELASTINGA, TPR, želė-kaip medžiaga, kuri gali lengvai plisti aplink veleną, nesvarbu, kaip didelis jis yra. Lengva nešioti. Maža įjunkite pusėje vieno greičio vibratorius gali būti įjungtas ir išjungtas. Apima baterija, kuri trunka iki 30 minučių. Nes jis vienkartinis, jūs neturite jaudintis dėl valymo, tiesiog mesti jį šalin, kai jūs sunkiai dirbti!

❤ GERIAU QUAIITY LYTIS: Šį Nuostabų Gaidys Žiedai Padės Jums Dvigubai Jūsų Malonumui ir ilgiau Išlaikant ROCK-HARD erekcija!

❤STIPRESNI IR patvaresni,-varpos žiedas žaislas padės jums dvigubai jūsų malonumui ir lenktas gaidys žiedas bus kelias sekundes po to, kai užsakymą – C-ring – poros sekso prekės bus siunčiamos DISKRETIŠKA pakuotė į žaibas greitai laikas jums,

❤MES GERBIAME JŪSŲ PRIVATUMĄ: Suaugusiems seksualus vergas drugelis vibruoja gaidys žiedas, klitorio stimuliatorius standartas varpos žiedas lankstus, slapta, pristatymo, pakavimo, pavyzdžiui, šokolado maišą taip pat galite dėvėti jį ant savo pirštų ir naudoti jį kaip meilės clit massager. Masturbacija yra daugiau malonus daugeliui vyrų taip pat.

Žymos: Varpos Žiedai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Varpos Žiedai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Varpos Žiedai

sekso parduotuvė Suaugusiųjų žaislai
Medžiaga Silikono
Elemento Tipas Vibratoriai
Seksualinio Pobūdžio No
Varpos Žiedas Dildos
Prekės Pavadinimas HIMALL
Nepadori Nuotrauka No
Modelio Numeris Sekso Žaislai
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai