Kišenės Dydis Kinetinė Įgūdžių Žaislas Įtempių Žaislai Keistai, Neatitinkančių Stalas Žaislas, Suprojektuotą Iš Kieto Metalo Prakeiktas/Rollin

w30886

€3.30

-1.29

€4.59

-28 %

Nauja prekė

Kulka Taškų:

1、Kišenėje Dydis: produktas yra keistai, neatitinkančių stalas žaislas, kad salto- " rolls-falls tuo pačiu metu kišenėje dydis kinetinė-įgūdžių žaislas, suprojektuotą iš tvirto metalo gabalas.

2、Darbalaukio Žaislas: Susitikti naujų smagu, keistai patenkinti, priklausomybę, ir atsipalaiduoti kinetinė stalas suprojektuotą iš kieto metalo, puikiai subalansuotas ir matematiškai analizavo pareikšti judesio toliau prakeiktas, sukti, ir mažėja kartu. Pareikšti prasme įdomu, į savo darbalaukį.

3、Įtaigus Pasiūlymas: Mes sukuria įtaigus judesio, kad yra įdomus, priklausomybę, ir ramina, tuo pačiu metu, ir tai leidžia jums imtis metu toli nuo kasdienio skubėjimo ir įkraukite savo dėmesį.

4、Gražūs Uždaviniai: Tai paprastas, tačiau gerai apgalvotos formos kailiai gražūs savybėmis, atskleidė įsisavinti teisę judesio ir įtempta dėl stumia arba traukia objektą. Iš pirmo žvilgsnio, ji atrodo, jūs galite apversti gabalas su lengvumu daug kartų, bet yra ir patrauklių iššūkių ir tam tikrų įgūdžių, reikalingų pasiekti judesio nuolat teka salto-ir bandelėmis.

5、Geriausia Paslaugos: Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes padėsime jums ne vieną kartą.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kišeninis Dydis Kinetinė Įgūdžių Žaislas Išskleidimo Žaislas

pakuotė: opp krepšys

Pakuotės dydis: apie 4.5*4.5*0.5 cm/1.77*1.77*0.19 į

Svoris: apie 50g

Medžiaga: alloy

Stilius: quadrilateral, šešiakampis

Pakavimo Sąrašas:

Kišenės Dydis Kinetinė Įgūdžių Žaislas*1

Žymos: Verpimo Viršūnes, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Verpimo Viršūnes, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Verpimo Viršūnes

Lytis Unisex
Savybės Mini
Medžiaga Metalo
Skersmuo flipo flip
Amžius > 6 metų
Elemento Tipas Vieną
Modelio Numeris -

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai