2019 m. Vasarą Moteris Batus Moteris Vasarą Platforma Sandalai Fifo Šlepetės patalpų lauko Šlepetes Paplūdimio Skaidres Lady Avalynė

w31400

€2.54

-1.37

€3.91

-35 %

Nauja prekė

2018 m. Vasaros Moteris Batus Moteris Vasarą Platforma Sandalai Fifo Šlepetės patalpų lauko Šlepetes Paplūdimio Skaidres Lady Avalynės Savybės: 100% Brand New ir Aukštos kokybės. Medžiaga: EVA. Spalva: kaip nuotraukose parodyta. EUR Dydis: 35/36/37/38/39/40. Prašome pagal savo pėdos ilgį pasirinkite tinkamo dydžio .prašome susisiekti su mumis , jei nesate tikri, dydį .ačiū

Pakuotėje: 1 pora Dėmesį: 1. Gali būti, kad šiek tiek skiriasi spalva, nes kompiuterio monitoriaus. 2. Su skirtumas matavimo metodas, prašome leisti 1-3cm dydžio nuokrypis (1cm=0.39 colių).Ačiū už supratimą!! 3.Mūsų dydis yra ne standartas, EUR dydis, ir tai tik tuo atveju, lygus snukio ilgiui! 4.Dydis standartinis įvairių šalių ir įvairių manufucturers yra skirtingi, jūsų pėdos ilgis yra vienintelis kriterijus renkantis dydį.

prašome pasirinkti, EUR Dydis-35, jei jūsų pėdos ilgis-23cm. prašome pasirinkti, EUR Dydis 36, jei jūsų pėdos ilgis 23.5 cm. prašome pasirinkti, EUR Dydis 37, jei jūsų pėdos ilgis 24cm. prašome pasirinkti, EUR Dydis 38 , jei jūsų pėdos ilgis 24.5 cm. prašome pasirinkti, EUR Dydis 39, jei jūsų pėdos ilgis 25cm. prašome pasirinkti, EUR Dydis-40, jei jūsų pėdos ilgis-25,5 cm.

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių . ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.

2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba padaryti išsamias reitingų . Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 2-3 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.

2. Nemokamas Pristatymas Visame Pasaulyje

Apie Muitus

Atsižvelgiant į mūsų klientų naudai, Esame priversti ship užsakymą paprastu paštu. Prašome suprasti, tačiau, muito iš mūsų kontrolės, mes negalime garantuoti jokių mokesčių mokestį ir neturės mokėti jokio mokesčio mokestis. Bet mes grąžinsime jūsų mokėjimo express shipping(jei sumokėjote) į jūsų sąskaitą per 24 valandas. Mes nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus tai gali sukelti jums.

Mūsų internetinėje parduotuvėje, padaryti, parduoti, remiantis jų puikus dizainas ir įrodyta, patikimumą. Todėl kokybė yra garantuojama. Taip pat mes turime KU komandos išbandyti jūsų užsakyti gaminiai yra veikti netinkamai, kol jie yra supakuoti ir išsiųsti. Tačiau jums reikia patvirtinti, kad jūsų suknelė dydis atidžiai prieš perkant ( dydis rezultatai bus matyti po kiekvienu prekės ).

Attent : mes negalime sutikti keistis arba atšaukimas po jūsų užsakymas buvo vežamos.

Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą:

*Užsakymo numeris

*Prekės SKU numerį

*Vaizdo defektais .

Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo iš Shinside, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

Prašymą: 1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos. 2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje. 3. Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo. Pakavimo Informacija Vieneto Tipas: Pora Pakuotės Svoris: 0.11 kg Pakuotės Dydis: 16cm x 10cm x 8cm (6.69 x 3.94 x 3.15 in)

Žymos: Flip Flops, Batai, Pigūs Flip Flops, Aukštos Kokybės Batai, Flip Flops

Taikoma Vieta
Kulno Tipas Butas su
Kulno Aukštis Mažas (1cm-3cm)
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Tipas Paslėpti
Padas Medžiaga EVA
Modelio Numeris ST642813
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Batai Tipas Flip Flops
Pamušalas NĖRA
Vidpadžio Medžiaga EVA
Sezonas Vasaros
Su Platformomis No
Mados Elementas T-sąlygotosios
Batviršio Medžiaga EVA
Elemento Tipas Šlepetės
Prekės Pavadinimas GAOKE
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai