6 Spalvų Mados Silikono Dirželis Polar Vantage V YO Watchband Sporto Dirželis Žiūrėti juosta Spalvinga Apyrankė Pakeitimo

w31820

€2.38

-1.73

€4.11

-42 %

Nauja prekė

Aprašymas:

Funkcija:

- Suderinamumas: Šis pakeitimas juosta yra suderinamas su POLAR Vantage V smartwatch TIK, ne dėl kitų modelių. Tinka visoms progoms: Sporto, sveikatingumo, verslo, baseinas, mokykla, šalies ir 24-valandų " day & night wearings.

- Puikus Medžiaga: Pagamintas iš tvirtos ir lankstaus silikono su sklandžiai baigti. Jie yra minkšti , lengvi ir saugūs dėvėti. Taip pat prakaito, lietaus, splash, atsparus vandeniui. Geriausiai tinka didelio intensyvumo treniruotes ir miego stebėjimo, niekada išnyks arba silpnas.

- Orui: skyles grupė daro jį labiau patogu nešioti ir daro jūsų odos kvėpavimas laisvai . Ventiliacijos Angos Dizainas leidžia nešioti kietas ir sausas po prakaitas per sporto.

- Saugos pakeitimo apyrankė su nerūdijančio plieno sagtis, siekiant užtikrinti jūsų žiūrėti saugaus per didelio fizinio krūvio ir dirželio laikiklis užtikrinti papildomo ilgio. Ne jaudintis dėl savo smartwatch nukristi.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: silikonas

Grynasis svoris: 20g

Gaminio dydis: 136*23 mm

Dirželio ilgis: 136mm

Plotis: 23 mm

Pakuotė:

1X Dirželis

2X Plieno Pin

1X Adata Šalinimo Įrankis

Žymos: Smart Priedai, Buitinė Technika, Pigus Smart Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Smart Priedai

Prekės Pavadinimas choifoo
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Tipas Dirželis Žiūrėti
Didmeninė,Dropshipping Parama
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamumas Viskas Suderinama

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai