6m Oras Išpardavimas Silikono Durų Sandarinimo Juosta Stiklo ir Medžio Durys, Lango Garso Izoliacija ir Drėgmės lipnios Juostos

w32520

€0.94

-0.23

€1.17

-19 %

Nauja prekė

6m Oras Išpardavimas Silikono Durų Sandarinimo Juosta Stiklo ir Medžio Durys, Lango Garso Izoliacija ir Drėgmės lipnios Juostos

【Aukštos Kokybės】, Pagamintas iš aukštos kokybės silikono, ji yra puikus Lankstumas, aukšto Atsparumo ir itin Patvarus. Netoksiškas ir aplinkos, jis yra puikus šeimos naudojimui. Juosta naudoja aukštos kokybės klijai ilgalaikį sukibimą.

【Platus】 oras išpardavimas gali būti naudojamas apatinėje stumdomas langas/durys, plastikiniai plieno langai, apsauginės durys, durų spinta,slenkstis, dušo kambarys ir kt.

【Multi-Funkcija】 Sustabdyti šilumos ir šaltojo pabėgti žiemą ir vasarą, todėl šildymo ir aušinimo jūsų namuose ar biure efektyviau. Ji taip pat padės jūsų namus toli triukšmo, vėjo, dulkių, vabzdžių ir kt.

【Plotis Atrankos】 bendras ilgis sandarinimo juostos yra 19.68 pėdų, ir gali būti iškirpti jūsų poreikius.

【Lengva Naudoti】 Švaraus dugno paviršiaus durų, palaukite, kol jis išdžius, tada klijuoti. Paspaudus jį, jis kompaktiškas plaukų džiovintuvas.

ŽINGSNIS 1 Matavimo trukmė.Atotrūkis 0-15mm rekomenduojama pasirinkti 25mm pločio antspaudas; 0-20mm skirtumas yra rekomenduojama pasirinkti 35mm plotis antspaudas; 0-30mm skirtumas yra rekomenduojama pasirinkti 45mm, plotis antspaudas.

2 ŽINGSNIS Šveitimas švarus.

3 ŽINGSNIS Nulupkite, lipnia juosta ir pasirengti pasta, pakartotinai paspauskite, kad nepriliptų įmonė.

4 ŽINGSNIS Paspauskite tvirtai pasta poziciją. jei temperatūra yra žema, tai būtų geriau, jei jums naudoti elektrinį plaukų džiovintuvas su šilumos ir atgal klijų.

MEDŽIAGA:Silikonas,netoksiškas ir aplinkai apsaugoti medžiagos

Produkto vaidmenį: vėjo, garso izoliacija, moistureproof, šiluma, anti-susidūrimo

Produkto Specifikacijos:

Plotis: 25mm/35mm/45mm

Ilgis: 6 metrai (19.68 pėdų)

1*6m sandarinimo juostos

Žymos: Sandarinimo Juostų, Namų Tobulinimas, Pigūs Sandarinimo Juostų, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Sandarinimo Juostų

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris /
Tankis /
dydis /
Medžiaga silikagelis
Tipas Sandarinimo Juostų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai