1 Pora Mobiliųjų Telefonų Žaidimų Valdiklis priešslydžio sistema Sweatproof Ranka Atveju Raštas 1/5 Poros Pirštų Rankovėmis

w32651

€2.06

-0.84

€2.90

-28 %

Nauja prekė

Kulka Taškų:

1, Geras Orui: Pagamintas iš laidžios pluošto ir spandex, piršto mova yra patogiau, kai žaisti žaidimus, taigi jums nereikės nerimauti apie tai, ar jūsų rankos ar pirštų yra tvanku. Jie gali padėti jums tikslas ir šaudyti, ir jums žaisti lengvai.

2、Izoliuoti Vertus Prakaito: piršto įvorės gali izoliuoti vertus prakaitas, kai kontaktas su ekranu, kuris yra neslidus, anti-drop, anti-naftos ir anti-pirštų atspaudų, kad gali gerina savo žaidimo jausmas ir išvengiama veikimo klaidų.

3、Jautrus Valdymas: veikimo jautrumą, gali padėti jums pagerinti žaidimo patirties. Nes piršto apima šių mobiliųjų žaidimų valdikliai yra labai lanksti, jie gali būti pakoreguoti, ir tinka daugumai žmonių.

4、Lengvas ir Kompaktiškas: piršto mova yra lengvas ir kompaktiškas, kurie gali būti atliekamas bet kurioje vietoje bet kuriuo metu. Lengva naudoti nereikia jokių įrankių.

5、Platus Suderinamumas: Tai mobilusis žaidimas pirštu apima palaiko beveik visus žaidimus į savo mobilųjį telefoną, kuris turi daug įvairių programų, ne tik gali būti naudojamas, kai žaisti žaidimus, bet taip pat būti naudojamas, kai naudojant mobiliuosius telefonus.

Savybės:

Užtikrinti sklandžią žaidimų patirtis: Šių mobiliųjų žaidimų ranka yra skirta greitai prakaito ir sausas greitai, kurios ne tik sumažina trintį, dėl ekrano, bet taip pat užtikrina, touch jautrumas, tokiu būdu suteikiant jums įspūdinga ir sklandžiai žaidimų patirtis.

Lengva nešti: mobiliojo ryšio žaidimo kamšteliai yra lengvi, todėl lengva vežtis kišenėse ir krepšiuose, todėl galima žaisti žaidimus bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Profesionalios Žaidimų Piršto Rankovėmis

Medžiaga: laidus pluoštas, nailonas ir spandex

Dydis: vienas dydis (elastinga kolonėlė)

Dydis: apie 45*25mm/1.77*0.98 į

Pakavimo Sąrašas:

2 x Mobiliųjų Žaidimų Piršto Rankovėmis

Žymos: Atsarginės Dalys Ir Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Atsarginės Dalys Ir Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Atsarginės Dalys Ir Priedai

Suderinamos Prekės/Modelis Kita
Su USB No
Prekės Pavadinimas SHZONS
Modelio Numeris Mobiliųjų Žaidimų Piršto Rankovėmis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai