Atnaujinti Piršto Žiedą Ir Telefoną, Automobilio Laikiklis Laikiklis Oro Angos Kalno Stovi Supporto Išmanusis Auto "Samsung" IPhone " Turėtojas 360

w33042

€0.73

-0.31

€1.04

-29 %

Nauja prekė

Aprašymas:

*Nauja patobulinta versija, telefono laikiklis; nemokamai dulkių žvakės "Apple" ir tipo c mobiliųjų telefonų užkirsti kelią dulkių; tuo pačiu metu, kortelės, šalinimo pin kodą, pateikiami jūsų patogumui

*Trys viename " Naujas Dizainas: nėra magnetas šiame išmaniųjų telefonų automobilių mount oro angos universalus laikiklis, kuris yra 10 kartų lengviau nei bet kokių kitų magnetinių automobilių mount turėtojas dėl savo paprastos ir papildomos dizainas. Du konversijos būdai telefono laikiklis ir automobilinis mount turėtojams. Jūsų geriausias pasirinkimas, bet kada!

*Keli kampo Telefonas Mount:Suprojektuoti su 90° Flip Folding. Mobilusis telefonas yra horizontalus/vertikalus laisvai besisukantis, lankstus ir tinkamas, kurie atitinka skirtingus požiūrius, poreikius. Šis produktas visada bus užtikrinti, kad jūsų išmanusis telefonas yra jūsų pageidaujamą vietą, kai tu kalbi, navigacijos, klausytis muzikos ar žiūrėti filmus.

*Aukštos Kokybės Medžiagos:Šio produkto sudėtyje yra cinko lydinys, pavarų, silikono dantytas įrašą, vidaus statybos įrankių yra rodoma su aštuoniolikos pavarų snaps, kuri turi daugiausia garantuoja, kad telefonas yra labai stabili valstybė iš bet kurio kampo, apsaugos jūsų telefoną nuo kelių vibracijos ar problemą. Unikali silikono dantytas įrašą konstrukcija leidžia jį montuoti ant automobilių oro angos geriau GPS navigacija.

*Automobilio Ventiliacijos mobiliojo Telefono Turėtojas:Klijai gali būti patikimai pritvirtinti prie telefono neleisti telefonui nukristi. Paprasta viena ranka veiklos, lengva įdiegti automobilių ventus 10 sekundžių.

*Saugus vairavimas:Laikomo telefono pokalbių ir handheld GPS navigacija (pavojingų). Nemokamai savo rankas ir padaryti GPS ir telefoną patogu ir apsaugoti save.

Techniniai duomenys:

Medžiagos:Cinko lydinys

Gaminio dydis: 33*56*6.5 mm

Juoda, Raudona, Mėlyna, Aukso, Sidabro,Tamsiai žalia

Tinka visų modelių mobiliuosius telefonus

Pakuotė:

1x Mobiliojo Telefono Laikiklis

Žymos: Telefono Turėtojų Ir Stovi, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Turėtojų Ir Stovi, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Turėtojų Ir Stovi

2 Samsung iPhone
1 360 Piršto Žiedą, Mobilusis Telefonas Hol
Prekės Pavadinimas OBSHI
Yra Garsiakalbis No
Medžiaga ABS
Įkroviklis No
Kilmės KN(Kilmės)
Magnetinis No
Naudoti Piršto Žiedą Turėtojas
3 Automobilio Turėtojas
Suderinamos Prekės Universalus

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai