1 Dėžutė Neon Fosforo Milteliai Nagų Blizgučiai Milteliai 10 Spalvų Dulkių Šviesos Pigmento Liuminescencinės Milteliai Nagų Glitters Švyti Tamsoje

w33210

€0.63

-0.26

€0.89

-29 %

Nauja prekė

1 Lentelė / 2g Neon Fosforo Milteliai Nagų Blizgučiai Milteliai 10 Spalvų Dulkių Šviesos Pigmento Liuminescencinės Milteliai Nagų Glitters Švyti Tamsoje

Spalvos : 10 spalvų pasirinkti

Medžiagos: milteliai

Kiekis : 1 lentelė / 2 g

Lytis: moteris

Naudojant Būdas : galima tiesiogiai naudoti išvalyti bazę, iš anksto.Tada jūs galėsite įdėti šie milteliai . Ir jūs padengti aiškaus pagrindo iš naujo . Sausa, ji ir ji, darbą naktį arba įdėti jį į tamsų kambarį

Pastaba:

1, palikite pranešimą su mumis, jei turite kokių nors klausimų dėl geros mūsų parduotuvėje. Mes pasistengsime atsakyti jums į 24 valandas ir pasiūlys geriausią sprendimą jums.

2. Prašome atkreipti dėmesį, kad foto nerodo tikrąjį dydį, prašome kreiptis į Aprašymas dydžio detales.

3. Nes skirtumas dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Ačiū!

Pakavimo Sąrašas: 1boxes*Nagų Dailė Papuošalai Beeds

*LAIVYBOS POLITIKA:

Užsakymo Vertė Per Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius Arba Pardavėjo Pristatymas Metodas .

Kad kaip $10 Per China Post Registruoti Oro Paštu arba ePacket .

Kad kaip $150 Nemokamas Pristatymas Per EMS,DHL, "Fedex" ir kt.

Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus yra naujas ekonomiškas laivybos teikia www.reefaquarium.lt. Bet jūs negalite kelio sklypus, per visą procesą. Ali bus kelio sklypų. Paprastai tai užtruks 30-60 dienų atvykti. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis arba palikite mums žinutę. Jei norite sekti savo sklypus, per visą procesą ar reikia atvykti greičiau, prašome pasirinkti kitų pašto ar kurjerių paslaugomis. Ir tai trunka ilgiau Brazilija, būkite kantrūs. Jei norite, prekes greitai galite pasirinkti kitą kanalą.

*Naudokite Pardavėjo Pristatymas Metodas. Ji netikrina, ar takelio numeris. Jei norite sekti savo sklypus, per visą procesą ar greičiau, prašome pasirinkti kitų pašto ar pasiuntinių paslaugas, Jei jūs negalite gauti prekes po 60 dienų, Prašome susisiekti su mumis, mes ją patikrinti ir atsakyti jums. Prašome don ' t go Ginčą, susisiekite su mumis. Ir tai trunka ilgiau Brazilija, būkite kantrūs. Jei norite gauti prekes greitai galite pasirinkti kitą kanalą.

*Importo Mokesčių Ir Muitų Tarpuskaitos. Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

*Pristatymo Laiką. Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių shippments dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. Mes nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus tai gali sukelti jums. Pridėti Formą Žemiau Tik Jūsų NUORODA.

*GRĄŽINA:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.

Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie grįžo, mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

*SPALVŲ NEATITIKIMAS:

Skirtumai spalva gali būti dėl kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t. Tačiau, Jei jūs manote, kad duomenys, gauti, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

*ATSILIEPIMAI:

Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių. Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba padaryti išsamias reitingų. Mes garantuojame, mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus.

Teisingų priemonių *PALIKITE 5 ŽVAIGŽDŽIŲ savo nuorodos:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Žymos: Nagų Blizgučiai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Blizgučiai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Blizgučiai

Kiekis 1Piece
Medžiaga Milteliai
Kilmės KN(Kilmės)
NET WT 2 g
Modelio Numeris HA394-HA403
Spalva 10 spalvų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai