3pcs/set Silikono Masažas Puodeliai Full Body&Face Vakuumo Terapija Puodelių Rinkinys Anticeliulitinis Skausmo Dulkių Skardinės siurbtuko

w33427

€2.47

Nauja prekė

Savybės: Skausmo - Medicininė buvo įrodyta, kad suteikia tam skausmo,tai yra dėl to, kad medicininė minkština audinio su appied slėgis arų patinimas,padidinti kraujo srautą, kuris leis pagrindinių maistinių medžiagų, taip pat deguonies patekti į audinių Skatina atsipalaidavimą - Medicininė padeda fizine prasme dėl ligos ir skausmo,medicininė yra įrodyta, kad būti atsipalaiduoti,chronišką stresą ir protinį nuovargį, gali atsirasti nerimas ir depresija, Lengva naudoti ir valyti - Sukurtas iš tvirtos medicininės kokybės silikono su antimikrobinių turto, kuris yra saugus naudoti ir lengva valyti Anti-senėjimo poveikis - Savo apyvartą lėtina kaip jūs amžiaus,bet medicininė gerina kraujotaką,todėl daugiau pagrindinių maistinių medžiagų ir deguonies gauti jūsų odos

Specifikacijos: Būklė:100% Naujas punktas Elemento Tipas:Masažas, Medicininė Set Medžiaga:100% Silikonas Spalva:Rožinė Funkcija:Nėra toksiškas,ekologiška Svoris:Apytiksl.64g Dydis: (matavimo dydis yra pagrįstas taurės kūno.) L Taurė:55 * 55 mm/ Aukštis * Dia. M Taurė: 80 * 37 mm/ Aukštis * Dia. S Cup:50 * 15 mm/ Aukštis * Dia. Mažas Kūnas Taurės Dydis S:33*40mm Aukštis/Dia.(Apytiksl.) Vidutinio Kūno Taurės Dydis M:45*60mm Aukštis/Dia.(Apytiksl.) Didelis Kūno Taurės Dydis L:50*75mm Aukštis/Dia.(Apytiksl.)

SPEQUIX Kūno Taurė - Pagrindinis Naudojimas dušo želė,naftos ar kitų šviesos tepalo plotas turi būti masažuojamas, siekiant sumažinti trintį. Išspausti savo Masažas Taurės vidurio. Paspauskite taurės nagų prie jūsų odos ir spaudai, švelnus piešimo odos, į puodelį. Naudojant abi rankas, perkelti taurės sklandžiai tiesios linijos,apskritimai ir zig-zags. Masažas 5-10 minučių kiekvieną kartą, kai jūs dušo rezultatai viduje 4 savaites!

SPEQUIX Veido Taurė - Pagrindinis Naudojimas Taikyti valikliu ar grietinėlės, ar maitinamasis aliejus veido. Masažas veido ir kaklo - pradėti taisome ir naudoti smūgių atgal palei žandikaulio prie ausies. Po daugiau smūgių iš ausies palei sinusų į nosį. Dabar kaktos, į viršų stokso pradedant tarp antakių, po išvežimo smūgių link ir palei plaukų liniją, prieš metant visą kelią žemyn iki kaklo, apykaklės kaulų. Toną, oda po jo. Naudoti 2-3 kartus per savaitę, geriausių rezultatų.

Pakuotė:

1 x Masažas, Medicininė Puodeliai

1 x Audinio Maišelis

Žymos: Medicininė, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Medicininė, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Medicininė

Medžiaga Silikono
Prašymas Viso kūno
Svoris Approx.64g
Dydis L Taurė 55 * 55 mm/ Aukštis * Dia.
Prekės Pavadinimas timkdle
dydis Multi Size S M L
Dydis S Cup 50 * 15 mm/ Aukštis * Dia.
Spalva Rožinė mėlyna balta
Tipas Masažo Taurė
Funkcija Ne toksiškas,Eco-friendly,Daugkartinio naudojimo
Dydis M Taurė 80 * 37 mm/ Aukštis * Dia.
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 3PCS Masažas Taurėmis
Pakuotė 3pcs masažas, medicininė rinkinys
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai