Nešiojamas Mobiliojo Telefono Įrašą Su 1/4 Varžto Skylę Adapteris stovas Trikojis Laikiklis tvirtinimas "IPhone", "Samsung" ir "Huawei" lauko kelionės

w33516

€0.90

-0.74

€1.64

-45 %

Nauja prekė

Aprašymas:

jūs šaudyti pastovus vaizdo ir pažvelgti kitu kampu", nuotraukos. Nešiojamas su šviesa, lengviau atlikti kelionę ar bet iš durų veikla. Tai bus jūsų galintys asistentas įrankis.

PATIKIMOS KOKYBĖS IR SAUGIAU: Laikykite savo išmanųjį telefoną nuolat arba su iš bylos taip pat varžtą saugūs, su stora rankena ir nepakenks išorė jūsų telefoną.

UNIVERSALUS TELEFONO TRIKOJO stovo: Suderinamas su dauguma mobiliųjų TELEFONŲ ir SKAITMENINIS FOTOAPARATAS,

UNIVERSALUS 1/4" STANDARTINIS VARŽTAS: 100% suderinama su visais, bet reguliariai dydžio trikojo, monopodzie ir selfie lazdos su standartiniu 1/4" varžtų sriegis apačioje.

Parama tiek horizontaliai, tiek vertikaliai. Specialaus dizaino, taikyti įvairių tipų mobiliųjų telefonų. Kad pasukti veleną gali patenkinti savo įvairių "horizontalus septynių vertikalus aštuoni" poreikius.

Sąsaja: tarptautinis bendra varžtas / 14

Taikymo sritis: 5.5 ~ 8.5 CM

Tai naujai patobulinta mobiliojo telefono įrašą tinka "iPhone", "Samsung", HTC, "Huawei", ZTE, "Lenovo", "Sony Ericsson" ir kitų didelio ekrano mobiliųjų telefonų. Ji taip pat gali būti montuojami ant trikojo fotografuoti. Tai gali būti geras ekonomiškas mobiliojo telefono įrašą į rinką. Pasirinkti aukštos kokybės medžiagų. Pateikti savo klientams didžiosios nuolaida patirtis. Mobiliojo telefono įrašas yra labai mažas ir patogus, su didelio stiprumo, mažo dydžio, lengvas, ir lengvai atlikti ir įdiegti. Kai nebuvo naudojama, ji yra maža ir lengva saugoti.

[Renginiai] Visa atnaujinti, bet vis tiek mobiliojo telefono įrašą, saugesni, labiau lanksti ir daugiau gameplay, horizontalių ir vertikalių kadrų, nuotaika nuspręsti;

[Funkcijos] Gali būti įrengtas ant trikojo, rankenėlė yra užrakintas, saugiau!

Techniniai duomenys:

Produkto parametrai

Pavadinimas: Multi-purpose mobiliojo telefono įrašą

Taikymo sritis: parama 4-6.8 colių mobilieji telefonai

Sąsaja: tarptautinis bendra varžtas 1/4

Yra penki modeliai pasirinkti iš

Pakuotė:

1*Universalus Telefono Trikojo Stovo

Žymos: Telefono Turėtojų Ir Stovi, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Turėtojų Ir Stovi, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Turėtojų Ir Stovi

Tinka "iPhone ""Samsung" Huawei ir kt
Prekės Pavadinimas DigRepair
Kilmės KN(Kilmės)
Įkroviklis No
lauko kelionės
Naudoti Stalas
Suderinamos Prekės Universalus
Taikymo sritis paramos 4-6.8 colių mobilieji telefonai
Medžiaga Plastikiniai
Yra Garsiakalbis No
Magnetinis No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai