Juokinga Kūdikių Vonios Žaislų, purškiamo Vandens Purkštuvų Kamuolys Šviesos Pasukti Su Dušo kabina, Baseinas Vaikams, Žaislas Plaukimo LED Šviesos Žaislai, Vandens Žaidimai

w34692

€2.81

-1.2

€4.01

-29 %

Nauja prekė

Ypatybė:

1. Kūdikis žaidžia, o vonioje, todėl maudytis smagiau. 2. Dviejų eilių žemės ir vandens pagrindo yra nuimamas 3. Automatiškai purškiami vandeniu, pridedant vandens, o vandens protingai maitinamas 4. Dinaminis šviesos atkreipti kūdikio dėmesį. 5. Paviršius yra lygus ir negadina odos 6.Jis taip pat tinka žaisti baseinas. Jis yra labai įdomus ir gali suteikti neribota laimė vaikams.

Patarimai

1.Didmeninė ir dropshipping yra ir sveikintinas. 2.Didmeninė,mes siūlome nuolaida. 3.Už dropshipping,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

Tarnavimo Laikas

Pekino Laikas: Nuo 9:00 iki 18:00 val; Londono Laikas: Nuo 2:00 am iki 11:00 pm; Maskvos Laiku: Nuo 4:00 iki 13:00 pm; Ramiojo vandenyno Vasaros Laikas: Nuo 18:00 iki 3:00 am

Vežimas

1.Visi daiktai bus atidžiai tikrinamas prieš vežimą. 2.Prašome įvesti savo vardą, pavardę ir teisingą adresą, mes nesame atsakingi už savo klaidas.

Pristatymo Laikas

1.Mes pakuoti ir laivų sklypo artimiausiu metu. Ir ten bus šiek tiek vėluojama, kai švenčių dienomis. 2.We will ship sklype per Kinija Paštu arba kitų nacionalinių paštu. Paprastai laivybos laikas yra 15-30 darbo dienų, atsižvelgiant į jūsų šalį. Jei jūs negalite gauti savo daiktą per 30 dienų, prašome nedvejodami kreipkitės į mane pagalbos.

Po pardavimo Paslaugos

Jei nesate patenkinti klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mane dėl sprendimo, o ne palikti neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, o tai reiškia, jums nereikia mūsų paslaugas po pardavimo. Mes stengiamės išspręsti problemą.

Prekės Ženklo Istorija

Žymos: Vonios Žaislas, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigus Vonios Žaislas, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Vonios Žaislas

Kilmės KN(Kilmės)
Baseinas Vonios Pasukti Žaislas
Medžiaga Plastikiniai
3C Sertifikatas
Lytis Unisex
Vonia Žaidimas Vaikų Žaisti Baseinai
Brūkšninis kodas No
Savybės Vonia
Lauko Playset Kūdikių vonios žaislas
Modelio Numeris Purškimo Vandeniu Šviesa
Prekės Pavadinimas Mini Tudou
Kūdikių Vonia Vaikų Baseinas Žaislas
Vonios Rinkinys Animacinių filmų
Plastiko Tipas ABS
Sertifikavimo 3C
vandens žaislas Vaikų Fontanas
Vandens Žaisti Vonios Žaislai
Baseinas Žaislas Raudona Geltona
Amžius > 3 metų
Įspėjimas Laikyti atokiau nuo ugnies
Gyvūnai Smiley
Tipas Vandens Purškimo Priemonė

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai