LED Pen Degiklio Galia 2AAA Baterijos, Kišeninės Rašiklį, Žibintuvėlį Nešiojamas Kišenėje Įrašą Specialistas, pavyzdžiui, Gydytojo, Darbininko

w35400

€1.87

-0.8

€2.67

-29 %

Nauja prekė

LED Pen Degiklio Galia 2AAA Baterijos, Kišeninės Rašiklį, Žibintuvėlį IP65 Vandeniui Atspari Kišenė Įrašą. Idealiai tinka Specialistas, pavyzdžiui, Gydytojo, Darbininko.

Produkto Aprašymas:

1.Pasakų Ryškumas: Atnaujintas 2000 liumenų, itin ryškių Q5 lemputė, niekada negali būti mažesnis nei kitų didelių žibintai; Super ilgas atstumas, fiksuotas fokusavimas, šviesos iki koncentruotą erdvę su ryškiai, išsklaidytos šviesos daugiau apie 230ft, taip pat puikus up-arti užduotis.

2.Kompaktiškas ir Nešiojamas: Mini Lengvas Žibintuvėlis su clip, nešiojamų vežti aplink, puikiai tinka visiems kišenę marškinėliai ir kelnės. Tai leidžia savininkui pasiruošę jį bet kuriuo metu ir daro ji taikoma įvairioms progoms.

3.Paprasta Naudoti: jungiklis leidžia naudoti jį lengvai, ne daugiau dviračiu aplink gauti jūsų geriausias režimas, lengvas, viena ranka operacijos gauti šviesus ir avantiūra, šviesos, kai reikia, puikiai tinka nepaprastąją padėtį.

4.Patvarus ir Ilgas Tarnavimo laikas: Orlaivių aliuminio kėbulo ir vandeniui dizaino, kad tai patvarus ir patikimas sunkiausias sąlygas. Maitinamas 2 AAA sausųjų baterijų, siūlo daugiau nei 50.000 valandų veikimo laiką, ne ilgiau keitimas karoliukai dažnai.

5.Paprasta naudoti sąsaja ir lėktuvų aliuminio kėbulo ir hidroizoliacijos dizainas ne tik įrankis, krepšiai, bet out-of-the-home veikla, pavyzdžiui, žvejybos, medžioklės, žygiai, stovyklavimas ir t.t.

6.Optimizuoti skaitmeninio maitinimo valdymas, kuris automatiškai sumažinti apšvietimą, kuris išsaugoti baterijų ir daro jį labiau patikimas nei kitų LED pen fotoblykstės rinkoje. Jos smart dizainas puikiai tinka mechanikas, slaugytojai ir gydytojai.

Žymos: LED Žibintuvėlis, Šviesos Ir Apšvietimas, , Aukštos Kokybės Šviesos Ir Apšvietimas, LED Žibintuvėlis

LED Žibintuvėlis, Tušinukas LED Pocket Pen Šviesos Žibintai
Modelio Numeris žibintuvėlis N17
Spalva Juoda
No
Tinka namų veikla, pavyzdžiui, žvejyba, medžioklė, žygiai, stovyklavimas ir t.t.
Modelio LED Karoliukai Q5
linterna led led žibintuvėlis
Atsparus vandeniui Taip
Prekės Pavadinimas POCKETMAN
Funkcija Savigynos
Baterijos Tipas LIČIO JONŲ
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Korpuso Medžiaga Aliuminio lydinys
Elemento Tipas
zaklamp
taschenlampe torcia led
Galia 7W
Drop laivyba Priimti
Įkroviklis Netaikoma
Židinio nuotolis
Sertifikavimo CQC
Apšvietimo Atstumas < 50 m
Rašiklį, Žibintuvėlį Lengvas, Nešiojamieji ir Vandeniui
Režimo Jungiklis Zoom Out
Super Šviesus Mini Žibintuvėlis Kompaktiškas PenLight su Dėklas, Black

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai