3D Spausdintuvas Dalys Gijų Filtrai, Dulkių Šalinimo Liepsna Putų Valiklį Blokai A6 A8 CR10 Ender 3 PRUSA I3 PLA ABS PETG Gijų.

w35653

€0.65

-0.98

€1.63

-60 %

Nauja prekė

Jums gali patikti...

Produkto informacija:

Pavadinimas:3D Spausdintuvo Dalys Anti Static Gijų Filtrai, Dulkių Šalinimo Liepsna Putų Valiklį Blokai A6 A8 CR10 Ender 3 PRUSA I3 PLA ABS PETG Gijų. Spalva:Juoda Medžiaga:Plastmasinis, Kaip tai veikia: anti-static gijų švaresnis servetėlės korp, dulkių ar kitų nešvarumų prieš gijų įveda jūsų spausdintuvo vertingų ekstruderiu ir antgalį.

Produkto Savybės:

Kaip dauguma gijos yra pagaminti iš plastiko,jie dažnai yra statiškai įkrauti ir pritraukti visų rūšių šiukšles iš aplink jūsų gijų, sandėliavimo ar darbo vietos. Kaip siūlus ištraukė per anti-static gijų cleaner , dulkių, plaukų, maži plastiko ar kitos medžiagos, drožlės yra nušluota nuo paviršiaus kaitinimo prieš gijų įveda jūsų spausdintuvo ekstruderiu ir antgalis, neleis savo antgalis iš užblokavo iš didėjimas šiukšles ir išplėsti savo antgalis ir karšto pabaigoje naudingo tarnavimo laiką. Kaip karštai baigiasi, ekstruderiai ir purkštukai yra vis daugiau ir daugiau sudėtingų ir monolitinis, remontas arba pakeitimas yra brangus, ir taip pat gali patirti gana spausdintuvo žemyn-laikas. Šios kaitinimo švaresnis apsaugo visa tai ir jus spausdinimas be pertrūkių.

Pakuotė: (priklauso nuo jūsų pasirinkimo)

1 ARBA 2 ARBA 3 ARBA 5 Vnt. x Gijų Švaresnis Blokuoti

Žymos: 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs 3D Spausdintuvą, Dalys ir Priedai, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai

Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti PLA ABS PETG Medžiagos Gijų
Prekės Pavadinimas IdeaFormer
Modelio Numeris Kaitinimo Filtrai Švaresnis Blokai
Medžiaga Pastic ir Plieno
Elemento Tipas Kaitinimo Chamfering Apkarpymo Įrankis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai