2vnt Viršuje Kristalų 3/4/5mm Širdies Star Turas Helix Tragus Auskarų Oreja Nosies Auskarų Nariz Labret Lūpų Žiedas Nosies Žiedą, Auskarus Dovanų

w35936

€0.64

-0.73

€1.37

-53 %

Nauja prekė

Starbeauty 2 vnt/daug Viršaus Kristalų 16G 3/4/5mm Širdies Star Turas Helix Auskarų Oreja Tragus Nosies Auskarų Nariz Labret Lūpų Žiedas Nosies Žiedą, Stud Auskarai Moterims, Vyrams, Kūno Papuošalų, Miela Dovana

Bamba Auskarų vėrimas, Auskarų vėrimas Ombligo, Bamba Pradurta Ombligo, Auskarų, Ombligo Plumas, 14g auskarų, bamba Žiedai, bamba Žiedas, Pircing, Nombril Pircing, pircing , bamba žiedai bamba bamba, vyrų, auskarų, nosies žiedų, pilvo žiedas, pilvo auskarų, tragus, gabaritas, kamuolys, baras, sijos, bijou

Mūsų įmonė yra profesionali veikia verslo daugelyje rūšių juvelyriniai dirbiniai ir grožio reikmenys. Jei esate individualus pirkėjas,nepamirškite įtraukti mus į savo Mėgstamą Parduotuvę Sąrašą . Jeigu jūs esate didmenininkas ar platintojas ir taip pat ieško patenkinti verslo partnerį Kinijoje, prašome nedvejodami kreipkitės į mus per.

PROFESIJA DARO EXCELLENCE !! MES VERTI JŪSŲ PASITIKĖJIMO !!

Mokėjimas turėtų būti gautas per 24 valandas po jūsų pervedimo baigtas. Patvirtinę sėkmingo apmokėjimo ir siuntimo informacija, mes pasirūpinsime siuntą 2~3 dienų.

Sąlyginio deponavimo yra mūsų geriau mokėjimo metodą. Mes taip pat priima ir kitus įvairių mokėjimo būdą, pavyzdžiui, Kredito Kortelės, visa,Master Card ir t.t.Jei atitinka visus mokėjimo problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ačiū.

Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo plėtrai. Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti PENKIŲ Žvaigždučių ir Teigiamų komentarų, kai jūs esate patenkinti mūsų produktus ir paslaugas. Jis bus jums tik 30 sek. Ačiū!

Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą, prašome nepalikite neigiamus ir neutralius atsiliepimus prieš bendravimą. Mes patikrins, ar grąžinti, arba grąžinti galima per 24 valandas. Ačiū jums labai !!

1. Spalvų Neatitikimas: nekilnojamojo spalvos gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos. Tai gali būti dėl kitų priežasčių, pvz., ekrano atspindys ekrane, šviesos poveikio ir kitų veiksnių.

2. Rusijos klientams: Prašome teisingai užpildyti savo vardą, pavardę imtuvas. Nes Po Rusijos Politikos, yra gana griežtos. Tai yra gyvybiškai svarbu jums gauti savo sklypo greitai ir sėkmingai.

Jūsų Pasitenkinimas Yra Mūsų Galutinis Siekimas. Tai, Ką Mes Sakėme, Yra Tai, Ką Mes Darome ! ! ! ! !

Žymos: Kūno Papuošalai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Kūno Papuošalai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Kūno Papuošalai

Auskarai Tipas Nosies stud /Lip/tragus/dakar/kremzlės/labret Auskarų oreja Auskarai
Ar didmeniniams ? TAIP. Daugiau Nuolaida didesnis užsakymo
Elemento Tipas Kūno Papuošalai
Kilmės KN(Kilmės)
Nosies Auskarų Pakavimo 2 vnt/daug saugaus pakavimo
Akmens Dydis 3mm, 4mm ir 5mm baltų/spalvotų perlas netikrą auskarų Orelha
Helix auskarų forma Širdies Star turas Cirkonis Nosies auskarų nariz ausų Papuošalai
Saugos standartas CE standartas, Nikelio nemokamai, Švino nemokamai , anti-alergijos
Kūno Papuošalai Tipas Labret, Lūpų Auskarų Vėrimo Papuošalai
Baras Gabarito ir dydis 16G (1,2 mm). 6mm ir 8mm juosta
Stilius Atsitiktinis/Sportišką
Drop laivyba ? TAIP. Be jokių pardavėjo informacija
Bauda ar Mados Mados
Formos\modelis Širdį
Modelio Numeris M5352T
Prekės Pavadinimas STARBEAUTY
Kūno Papuošalai Medžiaga Chirurginio nerūdijančio plieno ir Cirkonis perlas ir Akrilo juosta
Proga Atsitiktinis papuošalai, šaliai, Tragus auskarų Helix pircing Kremzlės auskarai
Metalų Tipas Nerūdijančio plieno
Medžiaga Kubinis Cirkonis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai