25# Kalėdų Eglutė Pakabukas Tualetinio Popieriaus Krizės Ornamentas, Papuošimas 2020 Dovanų Popieriaus, Servetėlių Krizės Popieriaus Ritinėlio Apdaila

w36071

€1.25

-0.52

€1.77

-29 %

Nauja prekė

Kalėdų Eglutė Pakabukas Tualetinio Popieriaus Krizės Ornamentas, Papuošimas 2020Gift

Žanras : ❤️Mes visi tualetinio popieriaus krizę kartu, ir kartais mes tiesiog reikia gera juoktis todėl mėgautis šį 2020 Kalėdų Ornamentu, kad yra puikiai tinka visiems Kalėdų eglučių šiais metais. Pareikšti šypsenų ir juoko, visi, kurie mato jį.

❤️Šie papuošalai yra sunku, tačiau lengvas ir bus ranka gražiai ant bet kokio medžio.

Gamybos Metodas: medžiagos, LIA, yra biologiškai termoplastinė medžiaga, gaunama iš atsinaujinančių išteklių, tokių kaip kukurūzų krakmolo arba cukranendrių.

✉️ 24/7 Klientų aptarnavimo: Mes komanda live " atstovai pasiruošę padėti ir atsakyti į visus jūsų klausimus per 24-valandų laiko tarpą, 7 dienas per savaitę.

Pinigų grąžinimo Garantija: Jei jūsų daiktus atvykti sugadintas ar tapo brokuotą-per 30 dienų nuo normalaus naudojimo, mes mielai problemą iš pakeisti arba grąžinti pinigus. Šis tualetinio popieriaus ornamentas yra puikus būdas įamžinti 2020! Šis ornamentas yra apie 3,5 cm aukščio, pagamintas iš tvirto kieto plastiko, su metalo ornamentais kablys. Šis ornamentas yra 100% ranka raižyti, rankomis dažyti, ir užklijuoti aiškiai išnykti išlaikyti saugu. Tai papuošalai yra sunku, tačiau lengvas, ir bus ranka gražiai ant bet kokio medžio. Mūsų prekės yra ne gamykliniai, todėl ne vienas punktas yra visiškai replika - tikėtis šiek tiek rankų darbo žavesio ir meilės!

Pakuotės Turinys:1PC Ornamentu

Žymos: Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Namai Ir Sodas, Pigūs Šalis "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos

Modelio Numeris Kalėdų Dekoro Ornamentu
Prekės Pavadinimas ISHOWTIENDA
Medžiaga kaip rodyti
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis Vientisos Spalvos
Proga Naujieji Metai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai