Veido Liftingo Kaukė V Formos Lieknėjimo Kaukė Dvigubo Smakro Sumažinti Liftas Tvarstis Veido Linija Raukšlių Valiklis Odos Priežiūros Priemonė 1/2/5/10vnt

w36193

€0.23

-0.08

€0.31

-25 %

Nauja prekė

Savybės:

Kaukė yra pagaminta iš minkštos, patogios ir elastingos medžiagos, kurios gali būti ištempti, kad tilptų savo veidą be žalos jūsų ausis ir akis.

Naujas v-linija, liftas kaukė padės jums sugriežtinti laisvos odos aplink jūsų kaklo ir smakro formą ir pakelti savo veidą.

Gali veiksmingai pašalinti patinimą ir pašalinti dvigubo smakro.

V formos drėkinanti kaukė sudėtyje yra natūralių sudedamųjų dalių ir turtingas esmė, kuri gali pakelti smakrą ir pateikti mityba, drėgmės ir kolageno už smakro odą, tokiu būdu skatinant sugerti odos priežiūros produktus ir sprendžiant sausos odos problemų.

Jis padarys jūsų oda konkurse dar kartą.

Specifikacija:

Dydis: 180*120mm / 7.1*4.7

Sudėtis: vitaminas E, jūros dumblių, alijošiaus, hidrogeliu ir kolageno

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū!

Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X V Linijos Kėlimo Veido Kaukė

Žymos: www.reefaquarium.lt, www.reefaquarium.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai

Prekės Pavadinimas MOJOYCE
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Šaltinis NĖRA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai