Nemokamas pristatymas kelių spalvų 2mm 198PCS Stiklo čekijos krištolo karoliukai, ratų karoliukai,tranzito karoliukai,apyrankės karoliai, Papuošalai Priėmimo "PASIDARYK pats"

w3622

€0.86

-1.6

€2.46

-65 %

Nauja prekė

Produkto Aprašymas

Nemokamas pristatymas kelių spalvų 2mm 198PCS Stiklo čekijos krištolo karoliukai, ratų karoliukai,tranzito karoliukai,apyrankės karoliai, Papuošalai Priėmimo "PASIDARYK pats"

• Gaminio Medžiaga: krištolas

• Dydis (Apytiksliai):2 mm

• Spalva: 200 spalvų jūsų pasirinkimas , nuotraukas parodyti .prašome pasirinkti jums patinka!

• Pastaba: Kiekis: 1 Maišelis (apie 190 --200 VNT.)

• Svoris: 5g

• Paketas apima: krištolo karoliukais: 1 krepšys

• Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Spalva kiekvienos produktų siuntos bus šiek tiek spalvų, prašome suprasti. Ačiū!

• Gali būti naudojami atlikti papuošalai, siuvimo, drabužių, grožio batai, šokių drabužiai, pilvo šokio kostiumai, vestuvių suknelės, kt. spalvų ir daugiau. Yra gražių moterų dienos "pasidaryk pats" reikalingų medžiagų.

Produktų vitrina

Produkto spalva

Spalva 106

Spalva 107

Spalva 108

Spalva 109

Spalva 110

Spalva 111

Spalva 112

Spalva 113

Spalva 114

Spalva 115

Spalva 116

Spalva 117

Spalva 118

Spalva 119

Spalva 120

Spalva 121

Spalva 122

Spalva 123

Spalva 124

Spalva 125

Spalva 126

Spalva 127

Spalva 128

Spalva 129

Spalva 130

Spalva 131

Spalva 132

Spalva 133

Spalva 134

Spalva 135

Spalva 170

Spalva 171

Spalva 172

Pristatymas

Produktai bus išsiųsti per 7 darbo dienas nuo apmokėjimo.

Visi mūsų produktai bus siunčiami į pirkėjo pateikti adresą, prašome patvirtinti savo adresą mokėjimo.

• Mes laivas EMS, DHL, UPS, TNT, "Fedex", China Post, EPACK patinka. Kartais, mes pasirinkti kitą laivybos, priklausomai nuo jūsų šalies custom būklės.

• Ji paprastai trunka apie 7-20 dienų gauti užsakymo (daugiausia 7-15 dienų; jei lėtai, jums bus gauti per mėnesį), iš tikrųjų jis priklauso nuo onpostal procesą. Jei esate Italijoje, Ispanijoje, Pietų Amerikoje ir Artimuosiuose Rytuose, kuris vyks daugiau nei 30 dienų ar net ilgiau.

• Atminkite, kad pristatymo laikas gali skirtis, ypač piko valandomis. Kartais tai užtrunka šiek tiek laiko, kitos priežastys, dėl vietos išsiuntimo ar atidėti. Prašome leisti pakankamai laiko pristatymu ir susisiekti su mumis, jei jūs negavote produkto.

Importo muitai

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba pristatymas viduje. Šias išlaidas padengia pirkėjas.

• Jūs recommded su savo muitinės pažymėkite šį nustatyti šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

• Prieš ženklas, siuntinių, prašome patikrinti, siekiant užtikrinti, kad produktai, sklype, ar sugadinimo transportavimo metu. Jei taip, prašome atsisakė pasirašyti. Galėtų kažkas pavogė prekes iš sklypo. Jums bus laikoma, kad sutikote tinkamą produktą, kaip ilgai, kaip jūs pasirašo sklypas.

Grąžinti

Mes galime suteikti pinigų grąžinimo, ir prašymą grąžinti per 14 dienų nuo prašymo gavimo dienos, tik grįžti tomis pačiomis sąlygomis, gavęs sklypo, projekto ir kaip.

Mes siūlome 100% grąžinimo jei prekės atvykti iki blogas, ką jums reikia padaryti, tai pateikti mums aiškios nuotraukas rodyti lūžis. Pagal yra pažeistas ir turi būti nustatytas 7 dienas nuo gavimo sklypo.

Atsiliepimai

Jei jūs turite kai kurių problemų su spalva, dydis, kokybės ar kita,prašome susisiekti su mumis laisvai prieš, jūs suteikiate mums neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį. Labai ačiū.

• Mes palikti Teigiamą Atsiliepimą gavęs mokėjimą. Mes labai norėtume suteikti jums patenkinti sprendimas. Jei jums patinka tai, nuoširdžiai tikėtis penkių žvaigždučių atsiliepimų. Mes taip dirbti sunkiau, kad suteikti jums patenkinti tarnyba.

Žymos: Karoliukai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Karoliukai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Krištolo Karoliukai, čekijos krištolo karoliukai, karoliukai nemokamas pristatymas

Medžiaga Stiklas
Bauda ar Mados Mados
Prekės Forma Apvalios Formos
Elemento Tipas Karoliukai
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Prekės Svoris 5g
Išorinis Skersmuo 2mm
Modelio Numeris SJBZ-2-5

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai