ULT-Geriausias Micro USB 2.0 Male USB B Male OTG keitiklio kabelį 1M Elektroninis Pianinas Spausdintuvo Dekoderis

w36569

€2.34

-0.29

€2.63

-11 %

Nauja prekė

ULT-Geriausias Micro USB 2.0 Male USB B Male OTG keitiklio kabelį 1M Elektroninis Pianinas Spausdintuvo Dekoderis

Jungtis: Micro USB Male

Jungtis: USB 2.0 B Male

prijunkite savo OTG mobilephone arba planšetinį kompiuterį, kad jūsų skaitmeninis pianinas, remti įvairių APP mėgautis muzika.

PS: prašome patvirtinti, jei jūsų įrenginys palaiko OTG funkcija.

kas daugiau, jei sujungti su spausdintuvu, jūs turite patvirtinti, jei jūsų spausdintuvas šią funkciją palaiko, ir įdiegti mobiliojo vairuotojo spausdintuvo, galite patikrinti spausdintuvo vartotojo instrukciją. Pakuotė: 1 x ULT-Geriausias USB 3.1 C Tipo Male į USB 3.0 Micro B Male OTG Konverteris, Laidas USB-C Jungtis Kietąjį Diską Išmanųjį telefoną 30CM

Apie mus: Nuo įkūrimo 2010, ULT-GERIAUSIA buvo, kuri specializuojasi gaminių ir sprendimas dėl Mobiliojo ir KOMPIUTERIO priedai, pvz., duomenų kabelis, Garso ir Vaizdo kabeliai ir Keitiklis (USB,HDMI, SATA,DP,VGA,DVI RJ45 ir tt) siekiant patenkinti įvairių klientų poreikius. Mes suprantame, kad kokybė yra prielaida, kad viskas dėl tarptautinių prekių ženklų. Visi ULT-GERIAUSIUS produktus naudoti RoHS skundą žaliavų, sumažinti poveikį aplinkai. Kaina: Mūsų kainos neapima importo muitas, PVM, ar kitų vietinių mokesčių.

Vežimą:

Prašome patikrinti, ar jūsų adresą prieš mokėjimą. Dauguma straipsnių bus išsiųsti per 3-7 darbo dienas. Ir pašto paslaugų yra iš mūsų kontrolės, kartais gal atidėti.

Garantija:

Visi produktai turi 12 mėnesių garantinis laikotarpis po gimdymo, išskyrus atvejus, netinkamo naudojimo, kurį sukelia vartotojams.

Atsiliepimai:

Jei jus tenkina mūsų produktus ir paslaugas, maloniai prašome palikti mums, 5-star. Jokių problemų, tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis ir mes bus dėkingi, kad jei tu gali dalintis su savo draugais.

Interneto Paslaugų Laikas:

9:00-18:00(GMT +8)

Nuo pirmadienio iki šeštadienio

Žymos: Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys

Funkcija 1 paramos OTG funkcija
Prekės Pavadinimas ULT-GERIAUSIAS
Modelio Numeris micro usb į usb B male OTG kabeliu fortepijonui
4 funkcija usb 2.0, B male
Produktų Statusas Sandėlyje
Funkcija usb 2.0 kabelis fortepijonas
3 funkcija Micro USB 2.0
Pakuotė Taip
Gamint. taip, ir cusomized yra sveikintinas
2 funkcija micro usb mobilephone prisijungti fortepijonas
Tipas micro usb į usb 2.0 B male OTG kabeliu fortepijonui

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai