Nauja
30X+20X&10X Tripletas didinamasis stiklas, Juvelyras, Juvelyrika Akių Loupe

30X+20X&10X Tripletas didinamasis stiklas, Juvelyras, Juvelyrika Akių Loupe

w3681

€5.18

-1.07

€6.25

-17 %

Nauja prekė

100% nauja, Pagamintas iš aukštos kokybės optinio stiklo ir chromuotas kailis Labai patogu, norint patikrinti mažyčių objektų, tokių kaip juvelyriniai dirbiniai, pašto ženklai, monetos ir žiūrėti Nešiojami ir lengvai atlikti Ateiti su 2 akis loupes: 20X&10X loupe(20X 12mm objektyvas & 10X 18mm objektyvas); 30X loupe(21mm objektyvas)

Kiekvienas su plastiko apsaugos atveju

20X&10X Juvelyriniai loupe *1 30X Juvelyriniai loupe *1 mažmeninėje pakuotėje

Labai Mažos kainos Tik kaip Reklama. Kai Kur bus pristatymas per Hongkong Post Oro Paštu arba Kinija paštu, oro paštu ,Labiausiai reikia 10-30(ar daugiau) dienų, priklauso nuo jūsų šalies . Jei norite daugiau ar greitas pristatymas, prašome pasirinkti ir kitas transporto priemones arba susisiekite su mumis.Ačiū. Jei jūs turite gauti elementus .PLS Užbaigti užsakymą.

Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs manote, kad mūsų produktų ir paslaugų yra gerai, mūsų sistema padarys tą patį jums automatiškai. Jei turite kokių nors problemų, kurių produktai ir mūsų paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis iš karto. Mes išspręsti problemą per trumpiausią laiką.

Žymos: Magnifiers, Įrankiai, Pigūs Magnifiers, Aukštos Kokybės Įrankiai, Akių Loupe, trijulę didinamasis stiklas, didinamasis stiklas juvelyras

Modelio Numeris AD0666-A
Ateina su 2 akis loupes 20X&10X loupe;30X loupe
Medžiaga Stiklas
Kilmės vieta Guangdong,Kinija (Žemyninė)
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Su Šviesos Ar Ne No
Pakuotė Be Mažmeninės Prekybos Dėžutę
Stilius Rankinės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai