2VNT Automobilių Automobilių Elnias Švilpukai Gyvūnų Pavojaus Perspėjimas Švilpukai Sistemos Saugos Garso Signalą Kompaktiškas Dual Statybos Elnias Švilpukas

w36993

€1.89

-0.73

€2.62

-27 %

Nauja prekė

Kulka Taškų:

1、Gyvūnų Apsauga: Pagamintas iš ABS plastiko, švilpuko gali perspėti, elnių ir kitų gyvūnų važiuojančiomis transporto priemonių, užkertant kelią jų nukentėjo transporto priemonių ir sumažinti traumų.

2、Kompaktiškas Dviguba Konstrukcija: whistle funkcijų dual statybos ir vieno kalno. šis kompaktiškas švilpukas yra lengva paslėpti ir pakeičia tradicinę atskirų elnias įspėjimo švilpukai.

3、Kaip tai Veikia: Jei jūsų automobilį varo ne 30mph arba greičiau, švilpukas bus automatiškai padaryti aštrių triukšmo ir skatinti elnias išvykti greitai.

4、Paprastas Montavimas: Tiesiog nulupkite dvipusės juostos apačioje, kad įdėtumėte, ir klijuoti švilpuko iki priekinio buferio, galinio vaizdo veidrodis, arba bet butas vietą.

5、Platus: produktas tinka visų markių automobiliams, mikroautobusams, sunkvežimiams ir motociklams.

Diegimo Žingsniai:

1 žingsnis: Išmatuokite erdvę priešais jūsų transporto priemonė, siekiant užtikrinti, kad yra pakankamai vietos, įdiegti elnias švilpukas. Ideali vieta, yra grilis, kur labiausiai oro srautas kyla.

2 žingsnis: Nuvalykite vietą, pašalinti bet kokį aliejų, vaško ar kitų medžiagų, kad bus užkirstas kelias elnias švilpukas sulipti.

3 žingsnis: nuplėškite klijų pagrindo ir klijuoti švilpukas ant grotelių. Patikrinkite, kad elnias švilpukas yra lygyje su horizonto. Nuolat elniai švilpukas, atsuktos į priekį.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Automobilių Elnias Švilpukas

Medžiaga: ABS

Spalva: juoda, skaidri

Dydis: apie 5 * 4 * 1.2 cm/1.97 * 1.57 * 0.47 į

Kiekis: 2vnt

Savybės: hiddened, lengva įdiegti

Montavimo vieta: automobilio buferio, butas pozicija automobilio priekyje

Pakavimo Sąrašas:

Automobilių Elnias Švilpukas * 2

Atsarginės Klijai * 2

Pastaba: Jei nėra vietos grotelių jūsų transporto priemonės įdiegti elnias švilpukas, tada mount elnias švilpukas viršuje arba apačioje bamperis.

Žymos: Multi-tone & Claxon Ragai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Multi-tone & Claxon Ragai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Multi-tone & Claxon Ragai

Elemento Aukštis 1.5cm
Elemento Plotis 4.0cm
Modelis, Metai 2020 m.
Medžiagos Tipas ABS
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Pavadinimas Automobilių Elnias Švilpukas
Prekės Pavadinimas careslong
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Elemento Ilgio 5.0cm
Specialios Funkcijos Automobilių Elnias Švilpukas
Prekės Skersmuo 1.0cm
Prekės Svoris 1.0kg

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai