1000 Vienetų Gyvūnų Lipdukai Zoologijos sodas Gyvūnų Roll Lipdukai 1 Colio Lipnios Etiketės Gyvūnų Formos Vaikams Partija Pasisako kanceliarinės prekės lipdukas

w37033

€2.66

-1.42

€4.08

-34 %

Nauja prekė

produkto aprašymas:

Kiekis Zoologijos sodas Gyvūnų Lipdukai: 500 vienetų, 1 Colio Zoologijos sodas Gyvūnų Lipdukus su kokybės ryškių spalvų.

Puiki dovana vaikams:vaikai gali padaryti savo zoologijos sode, ant notepad ar užrašų knygelė.jie turi būti labai laimingas!

Labai įvairi:8 įvairių tipų lipdukus būti zebras, liūtas, beždžionė, hipopotamas, žirafa, raganosį, krokodilą ir dramblį.Šių Zoologijos sodas Gyvūnų Lipdukai tinka puošti savo nešiojamąjį kompiuterį,drabužius,vandens butelis ar sienos.

Gražus pasirinkimas mokytojų:Jūs galite naudoti šiuos lipdukai papuošti savo klasėje.Taip pat galite naudoti juos apdovanoti vaikai. Vaikai turi būti laimingi, kad gauti lipdukų.

Lengva naudoti:Zoologijos sodas Gyvūnų Lipdukai yra pagaminti iš kokybiško popieriaus, pjovimo bauda, lengva žievelės ir spalvų spausdinta ryškiai, tvirtos ir nėra lengva mesti žemyn.

Žymos: Įvairūs Lipdukai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigiai Įvairūs Lipdukai, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Įvairūs Lipdukai

Formos pėdsakas
dydis 2.5cm/1inch
Gyvūnai zebra, liūtas, beždžionė, hipopotamas, žirafa, raganosį, krokodilas, dramblys
Pavadinimas Gyvūnų lipdukai
Amžius >3 METŲ
Medžiaga Popierius
Naudoti papuoškite savo klasėje, apdovanoti vaikai
Spalva Raudona, Oranžinė, Žalia, Mėlyna, Violetinė, Juoda
Modelio Numeris pėdsaką 005

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai