S6 krašto Pilnas Lenktas 3D Grūdintas Stiklas Screen Protector Apsauginės Plėvelės Pelicula de vidro Samsung Galaxy S6edge Plius S7 krašto

w37272

€1.72

-0.75

€2.47

-30 %

Nauja prekė

S6 krašto Pilnas Lenktas 3D Grūdintas Stiklas Screen Protector Apsauginės Plėvelės Pelicula de vidro Samsung Galaxy S6edge Plius S7 krašto

Savybės:

Lengva Taikyti, 0.26 mm storio, 9H Kietumu, Atsparus Įbrėžimams, Visą krašto iki Krašto Lenktas

Tai grūdinto stiklo screen protector yra būtina turėti visiems, linkę nuolat nuleisti savo telefoną. Screen protector yra skirta išvengti įbrėžimų ir sugeria smūgius. Stiklo paviršiaus yra labai poliruoti ir išlaiko labai gera su paprasta nuvalyti audinio. Screen protector gali jaustis kaip plastiko paliesti, bet būkite tikri, tai yra 100% klasės, tai dėl to, kad plonumas, ekrano ir specialios dangos ant jo.

Dėl šio ekrano apsaugų yra pagamintas leistų visiškai lenkti visame krašte, telefono, ji gali turėti tik klijų ant viršaus, apačios ir priekio skyriai ir plonos juostelės žemyn pusių. Jums reikia užtikrinti, kad jūsų telefonas yra valomi labai gerai šie pagrindiniai skyriai siekiant įgyti gerą adhesiveness ir pritaikę screen protector įsitikinkite, kad jūs taikyti daug slėgio patrynus šią sritį, kad klijais klijuoti.

Dėl to ji yra ne taip, kaip įprasta ekranus, kurie laikosi visą objektyvo ekrano, todėl palieka labai mažą plaukų dydžio atotrūkis tarp ekrano ir telefono screen protector, kuris gali padaryti jį šiek tiek mažiau reaguoja nei tradicinių ekrano apsaugų ir gali būti šiek tiek "bounce" feel it. Jei esate toks žmogus, kuriam patinka iš viso 100% atsakymo, tada bijau, kad šis produktas negali būti jums tinka.

Kai jūs turite pašalinti apsauginį sluoksnį ir taikomas šis punktas, nebegalima keisti ar grąžinti šią ir negali būti atsakingi už klientų taikymo klausimų, taip pat prašome patikrinti, ar tinka ir jautrumas pastačius jį ant jūsų ekrano nenuimant kino ir pamatyti, jei ji yra jūsų pasitenkinimą.

Prašome palikti pranešimą pasakyti mums, kokios spalvos jums pirkti . Kokių nors Klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi! Pakuotės Įskaičiuota: 1*Visiškai Lenktas Grūdintas Stiklas Kino Ekrane (jokio telefono komplekte)

Žymos: Telefonų Ekrano Apsaugos, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Telefonų Ekrano Apsaugos, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefonų Ekrano Apsaugos

Screen Protector visą stiklo plėvele, kad "Samsung" Galaxy s6 krašto
Apsauginės plėvelės stiklo pelicula de vidro Samsung Galaxy s6 plus krašto screen protector
Naudoti mobilusis telefonas
Grūdintojo Stiklo cristal templado Samsung Galaxy s6 edge+
Samsung galaxy s6 krašto 3d stiklo Samsung galaxy s6 krašto plius 3d grūdintas stiklas
Filmas telefono raštas de pantalla de cristal templado
Prekės Pavadinimas RONICAN
Medžiaga Nano-padengtas Grūdinto Stiklo Plėvelės
Telefonas Suderinamas Prekės "SAMSUNG"
Suderinama Samsung Modelis Galaxy S7 krašto
Highscreen toras apsauginė plėvelė, skirta Samsung Galaxy s6 krašto nuotaika, ekrano
Edge-to-edge Aprėptis Taip
Tipas Priekinė Plėvelė

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai