Stabdžių EML Spinduliuotės Apsaugos Quantum Pakabukas Energijos Karoliai Skaliarai Moterys Vyrai Quantum Magnetinio Lauko Terapija Sporto Karoliai

w37273

€1.35

-0.45

€1.80

-24 %

Nauja prekė

SKALIARAI ENERGIJOS EML SPINDULIUOTĖS APSAUGA: Vulkaninės kilmės akmens sudėtyje yra aliuminio, geležies, magnio, natrio, ličio ir kalio,vulkaninės kilmės akmens gali sustiprinti natūralią organizmo gynybinių sugebėjimų. Dėvėti arba turėti šį pakabuką į kišenę, lėtai pradėti jausti pasekmes savo apsauginis skydas, kuris stiprina natūralią organizmo apsaugą nuo žalingos spinduliuotės ateina nuo mobiliųjų telefonų, kompiuterių, WiFi maršrutizatorių ir kitų buitinių prietaisų.

STRESO ATSARGINIAIS IR RAMYBĖS INDUCER - Atleiskite spaudimą ir padidinti teigiamą energiją ir vibracijos, stiprinti natūralią organizmo apsaugą nuo žalingos spinduliuotės iš visų emf įrenginiai ir gamtos gynimo, pagerinti savo sveikatą. Ramus protas & pagerinti dėmesio, Pagerinti miego ir pašalinti neurasthenia.

GAMTOS IR GALINGAS APSAUGOS AKMUO - Neigiamų jonų generatorius su vulkaninės kilmės akmenys ir juodas turmalinas akmenys apsaugoti organizmo biofield iš elektroninių spindulių.

GERINA BENDRĄ SAVIJAUTĄ - Kaip ilgai, kaip šis pakabukas ant kūno, jums bus lėtai, pajuskite, apsaugos, valymo ir pašalinimo iš negatyvių minčių, kad jūs daugiau aktyvų, sveiką ir savimi. Gerina kraujotaką, stiprina imuninę ir endokrininę sistemą. Pagerina korinio pralaidumą, mitybą ir detoksikacijos. Sumažinti skausmas, skausmai & skausmai, didinti lankstumą. Padeda numesti svorio. Padeda sulėtinti senėjimo procesą.

Specifikacijos

Savybės: Skaliarinis Energijos, Kraujo Apytaką, Stabdžių EML Spinduliuotės

Tipas: Stabdžių EML Spinduliuotės Apsaugos Pakabukas

Pareigos: Numesti Svorio,Radiacijos Apsauga,Pagerinti Miego ir Fitneso,

Medžiaga: Turmalinas

Spalva: Juoda

Lytis: Unisex

Pakabukas Dydis: 4.2 x 4,2 cm / yra 1,65 x yra 1,65 į

1 x Energijos Pakabukas( Ne lauke )

Žymos: Kaklo Pakabukas, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Karoliai Pakabukas, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Kaklo Pakabukas

Pakabukas Dydis kaip nuotraukoje
Modelio Numeris AAA
3 tipas Stabdžių EML Spinduliuotės
Medžiaga Metalo
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Lytis Unisex
Metalų Tipas cinko Lydinys
Suderinamumas Kita
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Tipas 1 skaliarai energijos
Stilius Derliaus
Formos\modelis Kamuolys
Funkcija Kita
Tipas 2 Kraujotaką

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai