Alloet Universalus Automobilinis Telefono Laikiklis 360 Sukimosi CD Slot Car Mount Turėtojas Lopšys "Samsung" ir "Huawei" Xiaomi Mobilieji Telefonai

w37413

€1.09

-0.27

€1.36

-19 %

Nauja prekė

Savybės:

Įdėkite į priekyje CD grotuvas lizdo, kai prietaiso kontrolė yra lengvai pasiekiami vairuotojui .Apsaugo priekinį stiklą ir brūkšnys užgriozdinti už saugiau vairuoti.Universaliųjų CD lizdas kalno yra suprojektuoti, kad tilptų tvirtai automobilio dėklę, kartu leidžiant CD grotuvas veiktų normaliai.

Pilnai reguliuojama, pakreipti ir pasukti, Lankstus CD solt Automobilinis Laikiklis suteikia galimybę 360° nemokama sukimosi telpa į bet kurią norimą žiūrėjimo kampai.

Paprastas montavimas nereikalauja įrankiai ,nereikia siurbimo taures,sąvaržos,varžtai,klijai arba klijai. Raudonas silikoninis kilimėlis efektyviai sumažina trintį ir padeda išvengti slysta.

Paramos mobiliuosius telefonus, GPS, media grotuvai, nešiojamieji tablečių ar bet kokius elektroninius įrenginius nuo 3,5 colio iki 6 colių įstrižainės dydžio. Idealiai tinka imtis kartu su jumis, šis automobilis kalno yra kompaktiškas ir lengvas dizainas, o ne aukoti kokybę ir saugumą.

1 x CD Slot Car Mount

Žymos: Telefono Turėtojų Ir Stovi, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Turėtojų Ir Stovi, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Turėtojų Ir Stovi

Modelio Numeris CD Slot Car Mount Telefono turėtojas
4 funkcija Telefonas Lopšys "Samsung" ir "Huawei" Xiaomi
3 funkcija 360 Sukimosi CD Slot Car Mount Turėtojas
2 funkcija Universalus Automobilinis Telefono Laikiklis
Naudoti Automobilis
Funkcija 1 CD Lizdo Laikiklį
Magnetinis No
Suderinamos Prekės Universalus
Medžiaga Plastikiniai
Įkroviklis No
Prekės Pavadinimas ALLOYSEED
Yra Garsiakalbis No
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai