Camal 10vnt/lot 18*46mm Kabo Pakabukas Diamond Drop Liustra Akrilo Kristalų Karoliukais Namų "PASIDARYK pats" Vestuves Amatų Apdaila "PASIDARYK pats"

w37421

€1.80

-0.09

€1.89

-4 %

Nauja prekė

Camal 10vnt 18*46mm Kabo Pakabukas Diamond Liustra Akrilo Kristalų Karoliukai Namų "PASIDARYK pats" Vestuves Amatų Apdaila

Aprašymas: Puikus lango užuolaida, durų, šviesos, prieškambaris, namas, biuras, baras apdaila, puikus kalėdų šventė dekoro, sukurti šiltą ir romantišką atmosferą. Pagamintas aukščiausios kokybės akrilo, su bight spalva, o ne lengvai tirpsta, atrodo, blizga po saulės ar šviesos. Granulės su ryškių spalvų, vienodą pakabukas briaunų, puikus lūžio efektą ir blizga po saule. Medžiaga : Akrilas Dydis : 18*46mm Spalva: kaip foto parodė komplektą Sudaro: 10vnt Pastaba: Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas, pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas, pls suprasti, ačiū

Mokėjimo

1.Dauguma mokėjimo sąlygos yra priimtinos taikant sąlyginio Deponavimo,SRILL,VIZOS, "WESTERN UNION", QIWI PINIGINĘ,kreditinę KORTELĘ. 2.Jei atitinkate problemas per mokėjimo apdorojimo,pls susisiekti su mumis padėti. 3.Sąlyginio deponavimo yra labai saugus ir patogus.

Pristatymas

1.Mes išsiūsime jums elementus per 24 -72 valandų, kai mokėjimas yra baigtas Patikrinimas www.reefaquarium.lt. 2.Prašome užtikrinti, kad jums suteikti teisingą pristatymo adresą, mokėjimo metu. 3.Ji trunka 1 -3 darbo dienas nuo pristatymo Kinijoje. 4.Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių, vėlavimų Ar Kitų klausimų, kurie yra atsakingas laivybos paslaugos. 5.Šis mažesnę kainą neatspindi bendros kainos, kurią sumokėjo apie rinkos vertę.produktas ir negali būti taikomi šalims, su skirtingų tarifų taisykles. 6.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Garantija ir Grąžinimas

Jei jaučiatės nusivylęs elementus, pasakykite mums per 2 dienas Nuo prekių pristatymo. Daiktas turi būti grąžinamas į pradinę būklę grąžinimo/keitimo. Laivybos išlaidos yra pirkėjas. Mums rūpi kiekvienas pirkėjas ir padarysime viską, kad išspręsti visas problemas. Jūsų pasitenkinimas yra visada mūsų prioritetas.

Atsiliepimai

1.Jūsų atsiliepimai bus labai dėkingi mūsų. 2.Jei jus tenkina mūsų paslaugų, mes tikimės jūsų aktyvaus PENKIŲ ŽVAIGŽDUČIŲ atsiliepimų. 3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, mes bus dirbti su jumis, norėdami išspręsti problemas.

Žymos: Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Namai Ir Sodas, Pigūs Šalis "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos

Kiekis 10vnt/daug
Medžiaga Akrilo
Spalva kaip parodė nuotrauką
Tipas Akrilo Pakabukas
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 18*46mm
Proga Naujieji Metai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai