AUTOYOUTH Bling Vairas Padengti Moterų PU Odos su Cirkonio Kristalų Universalus 37 38 CM, Automobilių Reikmenys

w37952

€4.93

Nauja prekė

Produkto Aprašymas:

IŠGALVOTAS VAIRAS PADENGTI: sudėtingų rhinestiones su prisiūta pu odos šoninės panelės, ji shimmers, kai saulės šviesos arba pataiko į jį. Prideda akcentai ir prabangus prisilietimas prie jūsų važiavimo. 100% akį traukiantis VAIRAS RAŠTAS: slepia UV spindulių žalą ir apsaugoti ratų iš tikėjimo ir krekingo UNIVERSALUS VAIRAS PADENGTI: tinka labiausiai vidutinio dydžio vairai su išorės skersmuo 14 1/2 colių, 15 colių(37cm, kad 38cm), įskaitant sunkvežimių, džipų, visureigių, sedanų,mikroautobusai Visi ORAS TAIKOMAS: skydai jūsų rankas nuo būtinybės turėti pernelyg karšta ar šalta, vairas LENGVAI RANKENA: su slydimo atspari guma vidinis žiedas, ji tinka kaip pirštinė ir laimėjo ne skaidrių aplink. Šis vairas inkrustacijos suteikia jūsų daugiau danga ir kontrolės, ypač ant tekinimo

Diegimo Instrukcijos :

1.Linijos viršuje vairas su dangteliu. 2.Ruožas ir traukti poilsio padengti aplink vairą. Lengva instaliacija, šilta vairaračio padengti saulės arba su plaukų džiovintuvu. Tada ruožas dangtelis ant vairo.

Apie MUS:

AUTOYOUTH Oficiali Parduotuvė yra vienintelė oficiali parduotuvė įgaliotas tiesiogiai iš AUTOYOUTH be jokių perduoti nuorodą. Ji yra įsipareigojusi parduoti 100% originalus autentiškas produktai.

Apie Pristatymą:

Po apmokėjimo , www.reefaquarium.lt trunka apie 12-48hs patvirtinti fondo kanalo saugus. Patvirtinus sklypo bus išsiųsti per 48hours. Laivas www.reefaquarium.lt Standartinis Pristatymas iš Kinijos. Sklypas atvyko į savo šalį, stebėjimo duomenys gali būti tikrinami dėl vietos po svetainę. Laivas IML iš Rusijos. Stebėjimas: https://www.17track.net/en.

Grįžti & Grąžinti:

Be priežasties grąžinti prekes per 15 dienų. Tik sklypas be asmeninės klaidos naudoti ar žalos, kuri nedaro įtakos antrasis-pardavimo sklypo. Laivybos išlaidos yra padengti pagal pirkėjo. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį,konkrečios priežasties grįžti,ir jūsų užsakymo numerį.

Apie Atsiliepimą :

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų businesss plėtros,mes sincerel kviečiame palikti teigiamą atsiliepimą (Penkių Žvaigždučių) mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Žymos: Vairo Apima, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Stiprintuvas Apima, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Vairo Apima

Paskirties Transporto priemonės Vairas
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Svoris 0.45kg
Elemento Tipas Vairavimo Ratai Ir Vairas, Šakotuvai
Elemento Ilgio 38cm
Medžiagos Tipas Aukštos Kokybės PU Odos
specialios funkcijos 1 Anti Slip
Prekės Pavadinimas AUTOYOUTH
dydis 38 cm
Kiekis Vairas Dangtelį (1 Vnt.)
Specialios Funkcijos Dekoruoti Automobilio Salono Vėdinimą ,Sistema įrodymas
specialios funkcijos 2 Kvėpuojantis
Interjero Priedai Vairo Apima
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9000
Modelio Pavadinimas M Universal 15 colių
Spalva Juoda; Sidabrinė
Elemento Plotis 8.2CM
Prekės Skersmuo 38cm
Elemento Aukštis 4cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai