2VNT Sraigto Menčių Dirželiai Juostos Tvirtinimo Laikiklis Fiksuotas Diržo Kablys Linijos Kabelio Laido Ryšius DJI Mavic Oro Drone 2 Priedas

w38036

€2.09

-0.81

€2.90

-27 %

Nauja prekė

Aprašymas: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės Savybės: Specialiai sukurta DJI Mavic Oro 2. Ilgalaikio sraigtus ir varikliai, nereikia pašalinti sraigtai gali būti įdėti į maišelį, labai patogu ir greita, užkirsti Kelią pašalinių daiktų iš kenkia sraigtus ir kompiuterio, ir visiškai apsaugoti sraigtai nuo žalos. Magija lipdukas uždarymas yra lengva įdiegti, greitas montavimas ir šalinimas, kai ištraukė pirštus. Sraigto menčių dirželiai tik, kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas!

Specifikacijos: Elemento Tipas: Sraigto menčių dirželiai Medžiaga: Nailonas Dydis: 38x2cm/14.9x0.7in Spalvos: Raudona, Mėlyna(Pasirinktinai) Suderinami modeliai: už Mavic Oro Kiekis 2: 1 Maišelis(2vnt)

Pastaba: Ne mažmeninės pakuotės. Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

Komplektą Sudaro: 2 x Sraigto menčių dirželiai

Žymos: Drone Priedai Rinkiniai, Buitinė Technika, Pigūs Drone Priedai Rinkiniai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Drone Priedai Rinkiniai

dydis 38x2cm/14.9x0.7in
Prekės Pavadinimas Pluta Pro
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Sraigto Turėtojas
Pakuotė No
Svoris 10G
Suderinama Drone Prekės DJI
Suderinama Drone Modelis už DJI Mavic Oro Drone 2

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai