Karšto širdies formos nagų dailės cirkonio 11 spalvų išskirtinį krištolo akmens dydžio dviejų stilių 30pcs / 100vnt 3D nagų apdaila

w38075

€2.14

-0.38

€2.52

-15 %

Nauja prekė

Produkto Detales Kokybės lygis: k9 stiklo Medžiagos: Stiklas, Spalva: širdies formos 5.5x6mm, 3x3mm Technologija: Klijai, Pakavimo: 30pcs / 100vnt (mix 30 ir 100 yra atsitiktinis derinys 10 stilius.) 【vaizdas ekrane】 Produkto vaizdai yra paimti natūra. Dėl poveikio oro, šviesos, technologijų, kameros ir monitoriai, kai spalvos skirtumai bus rodomas nuotrauką, kuri nėra kokybės priežastis.

Mūsų paslaugos: Jūsų pasitenkinimas yra mūsų motyvacija

1. Dėl griežtų pasirinktinius patikrinimus, ji gali imtis 4-7 savaites. 2. Paslaugų transportavimo metu teikia vežėjas, neskaitant savaitgalių ir švenčių dienomis. Laivybos laikas gali skirtis, ypač per šventes. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas. Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą. 4. Po siuntimas paštu (rodyti laukia, kad pirkėjas gauna prekes), mes negali pakeisti adresą, taigi, prašome patikrinti ankstesnis adresas. 5. Jei negavote prekės per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau. Mūsų tikslas yra patenkinti mūsų klientų! grąžinimo politika Tikimės, kad mūsų produktai bus patenkinti jus! 1. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo internetu sistema arba el. pašto geriau rodyti problema aiškiai. 2. Jei nesate 100% patenkintas kokybės prekių, ir reikia grįžti arba mainų, prašome užpildyti per 7 dienas po atvykimo, ir jūs esate atsakingi už siuntimo išlaidas. Atsiliepimai 1. Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti gerų atsiliepimų, ačiū! Mes visada suteikti jums su geriausius produktus ir paslaugas. 2. Daug, kad nuolaida: Jei jums reikia įdėti daug, kad didesnis nei didžiausias kiekis, prašome susisiekti su mumis už ypatingą nuolaidą, mes remiame didmeninė. susisiekite su mumis 1. Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus! Mes stengiamės atsakyti kaip įmanoma greičiau. Tačiau, prašome leidžia nedelsiant reaguoti į ne darbo valandomis. Mes stengiamės atsakyti į visus klausimus. Nedvejodami susisiekite su manimi su klausimų.

Žymos: Cirkonio, Namai Ir Sodas, Pigūs Cirkonio, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Cirkonio

Medžiaga Stiklas
Stilius flatback
Modelio Numeris 5.5X6mm
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Formos Širdį
Technics Klijai-On
Kilmės KN(Kilmės)
Strazdų Tipas Laisvas Cirkonio
Prekės Pavadinimas TENGJIAN
Rinkinys Tipas No
Produkto Tipas Cirkonio
Naudoti Nagų Dailė

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai