3pcs Juoda Telefono Laido Linija, Elastinga Juostos Plaukams Ryšius Scrunchy,Pavasario Gumos Juosta Guma, Plaukų Aksesuarai, Plaukų Gumos Virvė

w38152

€1.75

-0.44

€2.19

-20 %

Nauja prekė

3pcs Juoda Telefono Laido Linija, Elastinga Juostos Plaukams Ryšius Scrunchy,Pavasario Gumos Juosta Guma, Plaukų Aksesuarai, Plaukų Gumos Virvė

Specifikacija:

dydis: apie 5 CM

Svoris: 5 g

Dėl skirtingų monitoriaus nustatymų ir apšvietimas,ji gali ir turi kai kurių spalvų skirtumas nuo realaus objekto.

Tačiau mes garantuojame, kad stilius yra toks pat, kaip parodyti.

dėkojame ir prašome suprasti.

Pakuotė:

3 X Elastinga hiar intervalai

Pristatymo laikas Pastaba: Jei jūsų Patvirtinimo Laikas artėja, jūs vis dar gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dieną iš anksto.

Nes tai yra daugiašalių prekybos, transporto sukelti nepatogumų yra už mūsų kontrolės,mes garantuojame jums bus ne turėti bet prarado.

Jei po 60 dienų jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su mumis, Mes išspręsti šią problemą.

Joks Ginčas, prašome: Prašome nedvejodami kreiptis ginčo per 60 dienų, palaikom gerus verslo santykius. Ačiū už jūsų geranorišką supratimą.

kai jūs gavau į parcle ,Jei turite kokių nors pasiūlymų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes norėtume padaryti, ką galime padaryti, siekiant padėti jums.

PRAŠAU, nepalikite mūsų, 1, 2, arba 3-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo Reitingus, nes jie reiškia "esate nepatenkinti", equaling neigiamų atsiliepimų. jei nesate patenkintas, bet kuriuo klausimu, prašome susisiekti su mumis dėl išspręsti.

Žymos: Moterų Plaukų Aksesuarai, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs Moterų Plaukų Aksesuarai, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, linijos valdovas, grupė aa, linijos saugiklis

Medžiaga Silikono
Modelio Tipas Kietas
Lytis MOTERIS
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Stilius Mados
Modelio Numeris Kita
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Prekės Pavadinimas efero
Tipas Elastingas Plaukų Juostos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai