Balayage plaukų šepetys SHKALLI Blizgučiai plaukų spalva šepetys Plaukų dažų šepečiai rinkinys Metalo Pin Anti-static, Plaukų Stilius Rat Tail Šukos

w38326

€2.38

Nauja prekė

SHKALLI R10 Blizgučiai Serijos Išplėsti šepetys

Aukštos kokybės spalvingas Plaukų atspalvis, teptuku ,Balayage - teptuku, Metalo Pin Stabdžių Šukos

*Išplėsta, dydžio, dizaino,Tinka didelio ploto plaukų dažymo operacijas,plaukų šepečiu!Pagerinti darbo efektyvumą! *Spalvotas Šeriai - puikus derinys iš minkštos ir standus. *Kūginiai kraštų galutinio tikslumo ir smulkių linijų. *Puikiai tinka visų spalvų metodus. *Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir lengva valyti.

Dydis

Viena iš plaukų stilistas s, plaukų dažymo įrankiai: aukštos kokybės metalo tail šukos

*Yra dviejų spalvų stilių, vienas iš jų yra skaidrus šukos (S120A), kita yra vaivorykštės spalvų dažų plėvelė (S120B) *Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, aukšta temperatūra, atsparumas ir patvarumas.

Pvz.:

pastaba:

Vaivorykštės spalvų dažų plėvelės, šukos,procesą, naudojant, Gali būti, dažų nukristi,Yra normalus,Jei jums tai, prašome palikti žinutę pakeisti skaidrus šukos kostiumas! Ačiū!

Ryškios spalvos,Stilinga asmenybė,Baudos kūrinys ,Patogi rankena,Lankstūs šeriai,Patvarus

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū! 2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Žymos: www.reefaquarium.lt, www.reefaquarium.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai

Elemento Tipas Plaukų Segtukas
Parama Didmeninė / Mažmeninė Prekyba
Kostiumas Pro salonas ar namų naudojimui
Modelio Numeris R10XL
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti plaukų dažai balayage
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas SHKALLI

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai