LTOON Liesti Sienos Lempos Kūrybos Korio Modulinis Surinkimas Helios Quantum lempa LED Magnetinio apdaila Sienų apšvietimo Miegamojo Lempa

w38875

€3.29

-2.59

€5.88

-44 %

Nauja prekė

LTOON Liesti Sienos Lempos Kūrybos Korio Modulinis Surinkimas Helios Quantum lempa LED Magnetinio apdaila Sienų apšvietimo Miegamojo Lempa Pastaba: Šis "Tik 1pcs adapteris" yra tiesiog energijos tiekimo be lempų, don ' t make klaidą! ! !

pastaba:

Pardavimo taškas

[Modulinės lietimui jautrus apšvietimo] Tai yra modulinė lietimui jautrus sienos šviesos. Naudoti šešiakampės diskelį, siekiant sukurti struktūrą, kuri atitinka jūsų poreikius, tada atidarykite ir uždarykite jį liečiant.

[Tinkinti savo vieta] Greitai modulinių komponentų yra lygiavertės sistemos, kurias galima lengvai pritaikyti prie bet scena. Naudoti magnetinius kraštus prijungti šviesos kartu sukurti struktūrą, kuri geriausiai atitinka jūsų interjero.

[Slide On / Off] Įjungti ir išjungti sienos, šviesą per vartotojo fizinis prisilietimas. Capacitive jutikliai yra naudojami kaip jungikliai, ir kiekviena dalis gali būti įjungtas arba išjungtas, kai vartotojo kūną paliečia vandens paviršių. Ši konstrukcija leidžia vartotojams skaidrių veiksmingai vietose, kur šviesa yra reikalinga, ar reikia.

[Statyti Terminalo Ekranas] įvairios dalys gali būti lengvai spliced kartu magnetas krašto produkto. Šešiakampio formos leidžia šios dalys turi būti inkrustacijos kartu ir suteikia galimybių įvairių struktūrų. Šis procesas leidžia vartotojams sukurti lempas, kurios atitinka jų poreikius.

[Kiekio riba] šiuo Metu, jūs galite prisijungti 65 moduliai dėl tos pačios elektros grandinės. Tolesnių tyrimų ir plėtros bus padidinti. Didesnis ekranas, galima pasiekti, kad būtų izoliuoti susisiekti tarp skirtingų lempų.

specifikacija:

Medžiaga: PP + LED lempa + lydinio

dydis:

Kiekvienas modulis: 10 cm (nuo kampo iki kampo, ne iš krašto)

Balta spalva

Galia: 1W (kiekvienas modulis)

pastaba:

Spalvų tonas, nuotraukos ir tikrasis projektas gali būti šiek tiek skirtingi.

Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-2mm skirtumas, ačiū.

Dėl ribotos ekranas erdvė, mes, taip pat gali teikti šias specifikacijas: violetinė oranžinė RGB nuotolinio valdymo quantum lempos, jūs galite kreiptis į personalo užsakymo.

DUK

Q: Kaip padaryti, modulių, pritvirtinkite prie sienos?

A: šešiakampis, moduliai gali būti pritvirtintas prie sienos arba naudojant lipni pagalvėles į starter pack arba naudojant skyles galinėje kiekvienas modulis su kabliu ant vinių. (patikrinkite instrukcijų daugiau informacijos)

Q:Kaip padaryti, kad jie įjungti/išjungti?

A: Kiekvienas modulis turi artumo jutiklis, kuris aptinka atstumas nuo jūsų kūno, kaip jūs liestis su modulio ji bus įjungti/išjungti. Jūs galite naudoti bet kurią kūno dalį ar kitų laidžių medžiagų!

Q: Kiek moduliai gali būti pridedami prie vieno maitinimo?

A: Mes siūlome maksimalus 65 moduliai paleisti ne vieną elektros energijos tiekimo.

Žymos: Naujovė Apšvietimas, Šviesos Ir Apšvietimas, Pigūs Naujovė Apšvietimas, Aukštos Kokybės Šviesos Ir Apšvietimas, Naujovė Apšvietimas

Stilius Modernaus Minimalistinio
Yra Baterijų Reikia No
Kilmė zhejiang
Šviesos šaltinio tipas LED Lemputė
Pagrindinių Tolesnių Platforma EBay, Amazon, Noras, AliExpress, Lazada
Ar Tarpvalstybinių Tiekimo Is
Šviesos šaltinio galia JAV Reguliavimo, ou gui
Naudojimas Atostogų
Tipo Jungiklis Touch
Įrengimas Ne Paketo Diegimas
Prekės Pavadinimas LTOON
Yra Baterijomis No
Erdvė Komercinės Patalpos
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Įtampa 220
Maitinimo Šaltinis DC
Lempos Profilis Šešiakampis
Tipas Žvalgybos be Intellegence
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Sertifikavimo ROHS
Lempos specifikacijos 36 SMD
Umbra Medžiaga Plastikiniai
Korpuso Medžiaga ABS
Punktas LP-F014B
Ar Platinti Durys Ne Pristatymas Į Namus
Modelis LP-F014B
Garantija 1
Baterijos Tipas NĖRA
Tipas Sienos Žibintas
Kilmės KN(Kilmės)
Pagrindinės Taikymo Sritis Koridorius
transformatorius Magnetinio Transformatoriai
Matmenys 115*100*18

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai