NAUJAS Marvel Keršytojas 4 Endšpilis Filmą Anime Black Panther žmogus-Voras, Kapitonas Amerika Ironman hulk thor Superhero Veiksmų Pav.

w38901

€3.19

-0.36

€3.55

-10 %

Nauja prekė

Stebuklas Keršytojas 4 begalybės karo Filmą Anime Super Herojai Kapitonas Amerika Ironman hulk thor Superhero Veiksmų Skaičius, Žaislai

.Pastaba: Mes parduodame aukštos kokybės produktus ir pasistengsime viską, siekiant padėti jums gauti produktai greitai ir saugiai,ir visada teikti geriausias paslaugas jums. 100% visiškai naujas iš gamyklos ir aukštos kokybės Medžiagų: Plastiko, prašome žinutę man, jei, aišku nuotraukas u reikia. Dėmesio: Jei užsisakėte originalioje pakuotėje, originalioje pakuotėje gali gauti sugadintos per ilgalaikį siunta , prašome suprasti, ačiū.

Pastaba: Mes parduodame aukštos kokybės produktus ir pasistengsime viską, siekiant padėti jums gauti produktai greitai ir saugiai,ir visada teikti geriausias paslaugas jums.

Jei norite, kad greičiau shippment,prašome pasirinkti Express,mes siūlome EMS,DHL, "Fedex", Ups,rusijos ePackage,Aramex ir pan.

Žymos: Veiksmo Ir Žaislas Duomenys, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Veiksmo Ir Žaislas Duomenys, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Veiksmo Ir Žaislas Duomenys

Mfg Serijos Numeris Modelis
Pagal Animacija Šaltinis Vakarų Animiation
Prekės Pavadinimas Disney
Elemento Tipas Modelis
Kilmės KN(Kilmės)
Baigus Laipsnio Apdailos Prekės
Lėlės Tipas Modelis
Temos Filmų ir TV
Masto 1/12
Lytis Unisex
Kareivis Priedai Kareivis Gatavo Produkto
Originalioje Pakuotėje No
Modelis Pirmasis Leidimas
dydis 14cm
Amžius > 3 metų
Modelio Numeris Stebuklas Keršytojas 4
Prekių Požymis Apdailos Prekės
Įspėjimas Veiksmų Skaičius
Sąlyga Akcinė Straipsniai
Medžiaga PVC
Matmenys apie 15cm
Nuotolinio Valdymo Pultas No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai