Langų Plėvelė 3D Dekoratyvines Privatumo Statinis Kabintis Stiklo Lipdukas Ne Klijų, Jokių Klijų Šilumos Kontrolės Anti UV Šviesos Blokavimas

w39141

€4.79

-0.65

€5.44

-11 %

Nauja prekė

Jums Gali patikti USD 7.43-22.34 /metras

Produkto Poveikį PRODUKTO TESTAVIMO SERTIFIKATAS

Gaminio patikra: saugus ir netoksiškas, namo gyvenimas yra garantuotas

Prekės Informacija

Privalumai wxshsh Lipni Matinio Privatumo Langų Plėvelė 1.Lengvai pjaustomas į bet kurią dydžių, kad atitiktų jūsų specialius poreikius. 2.Šilumos izoliacija, vasarą ir šilumos išsaugojimas žiemą. 3.Ne tik sukurti privatumo ir blokuoti negražus nuomonę, bet jos taip pat sumažinti blizgesį ir 95% uv spindulių. 4.Lygaus ir švaraus Stiklo Paviršių, Vonios kambarys, Balkonas, Gyvenamasis Kambarys, Miegamasis, Vonios, Biuro,viešbučių, ir kt.

Namų Biuro Langą Privatumo Filmą-GLARE, VALDYMO ir UV ATMETIMO-- Šilumos izoliacija, vasarą ir šilumos išsaugojimas žiemą. Blokai stiprus apakinti glares ir 96% kenksmingų UV spindulių, išvengti išblukimo baldai ir leisti minkšta šviesa jums kambarį.

TAIKYMO-- Ne daugiau sunkusis ir varginantis, užuolaidos arba žaliuzės, paprastas, papuošimai padaryti gyvenimą lengviau ir geriau. lygaus ir švaraus Stiklo Paviršių, Vonios kambarys, Balkonas, Gyvenamasis Kambarys, Miegamasis, Vonios, Biuro, viešbučių, ir kt. Matinio stiklo, iškirpti stiklo ir visas apdorotas stiklas nėra tinkamas.

Pirkėjas rodyti

Diegimo Pastabos

Diegimo Instrukcijos WXSHSH Langą Privatumo Kino Matinio Home Office Filmas Ne Klijais, Platus Langų Lipdukai, Stiklo Plėvelė: 1 Žingsnis. Laikyti Langas ar Stiklo Valyti 2 Žingsnis. Išmatuoti langą ir nustatyti, dydis 3 Žingsnis. Jei jums reikia sumažinti,piešti linijas lango plėvelė su žymekliais. Įsitikinkite, kad krašto apsauginės plėvelės ir stiklo paviršiaus turi 1cm tarpas. 4 žingsnis. Šlapias Langas ar Stiklo su vandeniu( Muiluotu vandeniu bus geriausias pasirinkimas ) 5 Žingsnis. Pašalinti Statinio Filmas, iš pagrindo apsaugoti lapą ( Prašome ĮSITIKINKITE, KAD turite pašalinti jį prieš pradėdami taikyti matinis langų plėvelė prie stiklo) 6 Žingsnis. Antgalis langams toli oro burbuliukų ir nereikalingas vanduo su grandiklis, ar sunku kortelę. 7 žingsnis. Daug lengviau, nei Sienų Lipdukai, du žmonės kartu dirbti efektyviau 8 Žingsnis. Patinka jūsų darbai! Jei norite ją pašalinti, tiesiog nulupkite, langų plėvelės nuo bet kurio kampo. Ji atsiklijuoja nepaliekant likučių švariai.

Žymos: Dekoratyvinis Filmai, Namai Ir Sodas, Pigūs Dekoratyvinis Filmai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dekoratyvinis Filmai

Ilgis 50/100/200 cm
Funkcija Šilumos Izoliacija
Plotis 30/45/60/90 cm
Procesas htv šilumos perdavimo filmai
Savybės privatumo apsauga
Pasta metodas Lipnios
Modelio Numeris Statinis Kabintis Langų Plėvelė
Būti taikoma Glotnus stiklo paviršius
Tipas Stiklo Filmai
Naudoti Langų lipdukai kalėdų
Savybė Elektrostatinių adsorbcijos
Kategorijos Namų aksesuarai, namų dekoravimas dekoratyvinės plėvelės
Prekės Pavadinimas WXSHSH
Paviršiaus apdorojimas Tamsintas
dydis 30/45/60/90 x 50/100/200 cm
Medžiaga PVC

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai