2 in 1 Automobilis Pagalvėlės Kablys su Telefono Laikikliu Sėdynės atlošo Pakaba Bag Rankinė, Piniginė Bakalėjos Medžiaga Foldble Įrašus Organizatorius

w3939

€2.72

Nauja prekė

Multil Funkciją, Automobilių Pagalvėlės Kablys su Telefono Laikikliu Sėdynės atlošo Pakaba Bag Rankinė, Piniginė Bakalėjos Medžiaga Foldble Įrašus Organizatorius

Savybės:

* 2 1 pagalvėlės kablys ir telefono turėtojas

* Šis automobilis pagalvėlės kablys yra built-in lankstymo telefono turėtojas", kuri leidžia organizuoti jūs stuff ir žaisti telefonu, tuo pat metu vairuojant. Universalus automobilių sėdynės, kablys, pakaba bus suteikti jums geriausia kelionių patirtis kada nors.

* Lengva montuoti - nereikia ardyti, galvos atrama, jokių įrankių, be klijų, pasukti ir gali būti paslėptas, kai jūs ne naudoti jį.

* Lengvai naudoti su paslėpta konstrukcija - kablys gali būti pasukti ir užslėpti, kai jo nenaudojate. Sūpynės kablys aplink nei priekinės arba užpakalinės sėdynės naudoti, kaip tikėtasi.

* Aukščiausios kokybės - Pagaminta iš Aukštos kokybės ABS ir atsparus įbrėžimams silicio gumos, ilgalaikiai ir aplinkos.

* Išsaugoti savo erdvę - Konvertuoja automobilio pagalvėlės į patogų saugojimo vietos pakabinti maisto, drabužių, skėčių, rankinių, vandens buteliai, vaiko žaislai, kūdikių reikmenys ir pan.

* Universalus naudojimas - 2 in 1 " automobilių sėdynės kablys telefono turėtojas yra suderinama su dauguma 4.0-6.0 colių mobiliuoju telefonu ir jį galima naudoti ant daugelio automobilių, sunkvežimių, Visureigių ir daugiau. Specifikacija:

* Tipas: Automobilių Sėdynės, Kablys, Pakaba

* Medžiaga: ABS, silicio

* Kiekis: 1pc

* Prekės Spalva: Smėlio Spalvos/Juoda/Mėlyna/Geltona

* Maks. Guolis: 4-5kg

* Telefonas Įrašą Atidaryti Plotis: 55mm - 95mm

* Dydis: 5.5*12*3.2 cm / 2.2*4.7*1.3" (L*W*H) Pakuotė: 1xCar Sėdynės atlošo Kablys

Žymos: Auto Užtrauktuku & Įrašą, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Auto Užtrauktuku & Įrašą, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Auto Užtrauktuku & Įrašą

Modelio Pavadinimas Automobilių Pagalvėlės Kablys
Funkcija 5 Automobilių Sėdynės, Kablys
eature 3 Automobilio sėdynės atlošo kablys
Medžiagos Tipas ABS
Elemento Ilgio 12cm
Prekės Svoris 80g
Funkcija 1 1 Auto Užtrauktuku Įrašus Organizatorius
Elemento Tipas Užtrauktuku & Įrašą
Usage2 Automobilinis Telefono Laikiklis
Naudojimas Automobilių Sėdynės
2 funkcija Automobilių Pagalvėlės Pakaba
4 funkcija Automobilio Sėdynės Atlošo Pakaba
Usage1 Organizatorius,tvirtinimo detalės telefono
Prekės Pavadinimas Vexverm
Elemento Plotis 5.5cm
Funkcija 6 Automobilių Pagalvėlės Hook2
Elemento Aukštis 3.5cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai