VIDAR 15cm Dervos Mozart, Beethoven Apollo Gyvsidabrio Euridice Muse Europoje Pav Gipso Statulą, Antikvariniai Namų Dekoro Meno Eskizas Statula

w39632

€3.38

-1.01

€4.39

-23 %

Nauja prekė

Medžiaga: derva

Vidutinis aukštis produktas yra 15CM.

Šis gaminys yra pagamintas iš dervos. Jei ji yra nešvari, ją galima nuplauti su vandeniu, mirkyti su plovikliu, ir nušluostė purvinas su drėgnu skudurėliu. Paprastai, gipsas, tai nėra gerai, valymo ir negali būti plaunami, jei jis yra nešvarus. Vėliau techninė priežiūra, šis produktas yra šimtus kartų geriau nei gipsas.

Įsitikinkite, kad šis dydis yra ką norite, prieš pradėdami vartoti mokėjimo. Dydis yra aiškiai parašyta apie jį. Įsitikinkite, ar tai yra dydis norite, prieš pateikiant užsakymą. Ačiū.

Produktas yra balta, paviršius yra gerai ir sunku, ne kaip trapi ir grubus kaip tinkas. Produkto gamybos sustiprintas ant pakuotės, ir tai nėra lengva pertraukos metu express pristatymo metu.

Šis produktas, paprastai gali būti naudojamas kaip kopijuoti, dailės, išskyrus tuos, kurie turi labai aukštus reikalavimus formą. Ji gali būti dedama į studijų ar prie įėjimo apdaila.

Žymos: Figūrėlės & Miniatiūros, Namai Ir Sodas, Pigūs Figūrėlės & Miniatiūros, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Figūrėlės & Miniatiūros

Yra Protingas Prietaisas No
Prekės Pavadinimas VIDAR
Medžiaga Derva
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Europa
Temos Europos Meno Statula
prekės kodas HCF11M-15M

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai