TOPK Klettband Gurt Kabelbinder Verschluss Selbstklebende Rolle Wire Wrap Įrašą

w40039

€0.17

-0.03

€0.20

-15 %

Nauja prekė

Sveiki! Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!

Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas. Klientai visiems mūsų draugams.

Pagrindinė spalva: KAIP Nuotraukoje Parodyti

TOPK " Velcro Diržas Dirželis Ryšiai Užraktas Lipni Ritinį Apvynioti Viela Įrašą

DAUGKARTINIO NAUDOJIMO: TOPK Kabelis, Diržas yra nepastebimas ir ekonomiškas variantas, organizuoti, valdyti ir saugoti kabeliai, kompiuteriai, gitaros, garsiakalbiai ir mikrofonai), taip pat elektronikos ilginamųjų laidų.

KABLYS IR UŽRAKINTI INTERVALAI: Su kabliu medžiagos, iš vienos pusės ir kilpa medžiagos, kita vertus, šie aukštos kokybės laidas ryšiai yra skirtas kaklaraištis kabelių ar kitų tvirtinimas / tvirtinimas reikalavimus. Antklodės į save saugią tinka ir užtikrina, kad dirželis lieka kabelį, todėl jis nėra pasiklysti.

SAVARANKIŠKAI ORGANIZATORIUS: Šis kabelis kaklaraištis ritės daro kabelių valdymo daug lengviau. Tiesiog nukopijuokite jį į tobulas ilgis, kad jūs, kad bet kurią programą norite: trumpas kartus negražus laidų, ar ilgai išvengti kabelis griozdai ir kabelis griozdai.

DAUGKARTINIAI IR PATVARŪS: Savęs pritvirtinti "Velcro" yra "stebuklas" uždarymas su tūkstančiais naudoja, iš pakabinti paveikslą ant sienos keičia tradiciniais užtrauktuką dėl striukė beveik nieko, jūs galite įsivaizduoti. Ilgai nailono dirželiai, reguliuojami ir daugkartinio naudojimo. 15 mm pločio tvirtinimo juosta tvirtumą ir ilgaamžiškumą.

Produkto aprašymas

Praktinių dirželiai laidams

TOPK kabelių tvirtinimo juosta yra nekrenta į akis ir ekonomiškai efektyvu, organizuoti, valdyti ir saugoti kompiuterius, įrangą ir elektroninių kabeliai. Su kabliu medžiagos, iš vienos pusės ir kilpa medžiagos, kita vertus, tai aukštos kokybės tvirtinimo juosta idealiai tinka privalomi kabelių ar kitų tvirtinimas / tvirtinimas reikalavimus. Antklodės į save saugią tinka ir užtikrina, kad dirželis lieka kabelį, todėl jis nėra pasiklysti. Jūs fall in love su kabelių valdymo su mūsų kolonėlė, daugkartinio naudojimo universalus laikiklis dirželiams!

"Velcro" kabelinių ryšių

Išvalyti netvarką ir įsitikinkite, kad laisvi laidai atrodo tvarkingas ir netvarkingos.

Kontroliuoti kompiuterį ir elektroninę kabeliai.

Supjaustyti ilgio jums reikia. Nepriklausomai nuo to, ar jūs naudojate 1/2 "arba 10" kabelių pluoštas, jūs galite sumažinti ilgis reikia darbui.

Tai daug lengviau valdyti nei standartinis laikiklis dirželiams ir suteikia papildomos naudos, kad daugkartinio naudojimo.

Sumažinti kabelių žalą, darbo ir laiko sąnaudos.

Specifikacija tvirtinimo dirželiai

- Plotis: 15 mm

- Spalva: Juoda

- Kiekis: 1 ritinėlis / pak

- Medžiaga: Roll Velcro medžiaga su kabliu medžiagos, iš vienos pusės ir kilpa medžiaga, iš kitos pusės

- Naudojimas: Tūkstančiai programų, tiesiog naudoti savo vaizduotę

pakuotės turinys

1x kabelių tvirtinimo juosta

Žymos: Tarpikliai, Namų Tobulinimas, Pigūs Tarpikliai, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Tarpikliai

Formos Kita
Medžiaga Kita
Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 50FH0S
Standartinius arba Nestandartinius Standartas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai