Sunkiųjų Sodo Pirštinės Thorn Įrodymas, Odinės Darbo Pirštinės Vandeniui Slim-Fit Sustiprinta Pagalbininkas Pirštinės Patvarus ir Lankstus

w40417

€2.56

-0.52

€3.08

-16 %

Nauja prekė

Sunkiųjų Sodo Pirštinės Thorn Įrodymas, Odinės Darbo Pirštinės Vandeniui Slim-Fit Sustiprinta Pagalbininkas Pirštinės Patvarus Ir Lankstus Funkcija:

1.Elastinga riešo dizainas gali išvengti purvo ir nuolaužų patekti į pirštinės vidų, kuris bus ne punkcija ranka, suteikti jums su gamtos ir lankstus patirtis.

2.Sklandžiai ir puošnus, tinka tvarkymas, sodo priežiūra, dviračių vairavimo apsaugos, suvirinimo, pjovimo liepsna, sodas, mechaninė operacijos ir kt.

3.Šios pirštinės pjovimo pirštinės turi puikų ilgaamžiškumą ir lankstumo, nes siūlės yra toli nuo palmių. Išvengti nudegimų, įpjovimų ir mechanines operacijas, pirštines.

4.Naudoti apsaugines pirštines iš odos ir jaučiasi labai patogiai. Tai ne tik storas ir tvirtas, bet minkštas ir švelnus.

Techniniai duomenys:

Dydis: L 26*10*3cm(10.24*3.94*1.18") / XL 27*11*3cm(10.63*4.33*1.18")

Medžiaga: Karvės Odos

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.

1 Pora x Sodo Pirštinės

[relateproductdetail/]

Žymos: Sodo Pirštinės, Įrankiai, Pigūs Sodo Pirštinės, Aukštos Kokybės Įrankiai, Sodo Pirštinės

Storis Vidutinis
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Cowskin
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Pirštinės Ilgis Riešo
Prekės Pavadinimas alloet
Pavadinimas Sodo pirštinės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai