Minkštos TPU Padengti rubisafe "Samsung" A20E Telefono Accesories sFor Samsung Galaxy coque A10E A30S A40 A70 A20S A20 A50S A50 A30 A10

w40492

€1.79

-1.58

€3.37

-46 %

Nauja prekė

PASTABA: Prašome perskaityti prieš pateikdami užsakymą, ačiū!!!

1. Jeigu jūsų bendra užsakymo suma yra mažesnė nei $5.00, mes nemokamas pristatymas per Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, NE sekimo už nedidelius užsakymus (pamatysite sklypo buvimo Kinijoje, nesijaudinkite apie tai, tai ne čia).

Jei norite, su stebėjimo, laivybos būdas, prašome pasirinkti Kinija Paštu, Oro Paštu, arba www.reefaquarium.lt Standartinis Pristatymas ar ePacket arba DHL ar UPS, tačiau ji bus išleisti daugiau pinigų už pristatymas.

2. Joks Ginčas, prašome : nereikia atidaryti ginčo per 60 dienų (Brazilija 90 dienų) , nemalonu, palaikom gerus verslo santykius, Ačiū už jūsų geranorišką supratimą.

a. Jei Patvirtinkite Laikas artėja, bet jūs vis dar gauti jūsų užsakymą, prašome kreiptis į mane (Kad Pranešimas arba Siųsti Pranešimą, kad Pirkėjas), manau, bus taikomas pristatymo dienos jums.

b. Jei praėjus 60 dienų (Brazilija 90 dienų), jūs vis tiek negaunate prekės, prašome kreiptis į mane (Kad Pranešimas arba Siųsti Pranešimą, kad Pirkėjas), man bus grąžinti visą pinigų jums.

Rūdžių Minkštos TPU Padengti rubisafe "Samsung" A20E Telefono Accesories sFor Samsung Galaxy coque A10E A30S A40 A70 A20S A20 A50S A50 A30 A10 Nešiojamas

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, 5c atveju, padengti, fundas huawei

Tipas už Dėklas Atveju telefono dėklas Ajax Estuche Apversti Atveju Galinį Dangtelį Atveju
Feature1 telefonen ghuthan guthain telefono puhelin puhelimen puhelimeen
Prekės Pavadinimas mksup
Feature2 schelp omhulsel concha carapaca skal guscio para vienam supilkite telefonas
Suderinama Samsung Modelis GALAXY A50
Suderinamos Prekės "SAMSUNG"
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės Samsung Galaxy A20 Capinha Etui Na Telefon Smasung Nuostabus A20S
Dizainas už Pusę Suvynioti Atveju korinio Csse Telefono dėklas Mobiliųjų telefonų Piniginės Atveju

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai