Vario Viela, Foto Įrašą Šviesos Eilutę Usb Kalėdų Žvaigždėtą Dekoratyvinės Šviesos String Kalėdinė Dekoracija Led Modeliavimas Šviesos

w4062

€2.24

-0.57

€2.81

-20 %

Nauja prekė

Vario Viela, Foto Įrašą Šviesos Eilutę Usb Kalėdų Žvaigždėtą Dekoratyvinės Šviesos String Kalėdinė Dekoracija Led Modeliavimas Šviesos

Savybės:

1.SUKURTI ROMANTIŠKA ATMOSFERA :Skaidri įrašą, kuris gali nop, nuotraukų ar kitų smulkių Daiktų sukurti puikų apšvietimą ir šiltą atmosferą, skleisti šviesą ir nudžiuginti visoje plačioje teritorijoje. Būtina festivalio puošmena.

2.Su baterijomis:Reikia 3 x AA Baterijos (neįtraukta), todėl jis yra nešiojamas ir gali būti montuojamas bet kur atmosfera apdailos ir atmosferos kūrimas ir neužkliutu lengvai nuolatinis apšvietimas.

3.TAI PADARYTI ĮVAIRIŲ:Su daugybe funkcijų, jis yra NE TIK puikus styginių žibintai, miegamojo, Ji taip PAT yra lauko ar vidaus string žibintai apdailos be nuotraukos smeigtukai. Sukurkite savo unikalų šviesos apdaila, tokių kaip įdėti jį į stiklainį ar nuotraukų rodymo jūsų miegamajame, vestuvėms, Kalėdų ar gimtadienio!

Aprašymai:

1.Nuotrauka string žibintai su įrašai yra puikus prekę galite įsižiebti, jūsų erdvėje kaip šviesos blyksnis su įrašų ir nuotraukų įrašą žibintai, miegamojo !

2.SVARBIAUSIA jo įrašus galima laisvai reguliuoti, mažas string žibintai leidžia surinkti į įvairių rūšių apdailos be jokių apribojimų !

Techniniai duomenys:

Medžiaga: plastiko ir vario viela lempos

Dydis:20LED 20 įrašą 2000*10*10mm

50LED 50 įrašą 5000*10*10mm

100LED 50 įrašą 10000*10*10mm

type1: 20LED 20 įrašą

type2: 50LED 50 klipas

type3: 100LED 50 klipas

Pakuotė:

1 eilutė x Nuotrauka Įrašą String Žibintai

Pastaba:

1. Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas. Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pačios prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto. Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

Žymos: Paveikslų Kabinimo, Namų Tobulinimas, Pigūs Paveikslų Kabinimo, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Paveikslų Kabinimo

Modelio Numeris USB Šviesos
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Elemento Tipas Paveikslų Kabinimo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai