Drugelis Anklet Apyrankės Moterims Aukso Spalvos Kulkšnies Apyrankę kalnų krištolas Kojos Apyrankė BarefootChrismas Papuošalai, Aksesuarai

w40690

€1.83

-0.86

€2.69

-31 %

Nauja prekė

Gamyba: KONSTRUKCIJA: Mažas Drugelis žavesio kabinti ant anklet. Punk ir Hip-hop stilius, stovėti jus iš minios. Į anklet yra lengvas ir puiki puošmena jūsų kulkšnis

Medžiaga: auksas anklet yra pagamintas iš blizgios kalnų krištolas ir aukštos kokybės lydinio. Aukso grandinės kulkšnies apyrankę yra tvirti ir ilgaamžiai. Į anklet yra 18K padengtą auksu arba balto aukso, jūs galite pasirinkti spalvą, kuri jums patinka.

DYDIS: anklet ilgis yra 9.5"+2.8"/24+7cm, kuris yra pakankamai ilgas, kad tilptų kiekvieno kulkšnies.

proga: Ji yra puiki dovana suteikiant moterų ir paauglių mergaičių. Idealiai tinka Valentino Diena, Motinos Diena, Padėkos, dovanos, Gimtadienis, Vestuvės, Kalėdos, Pažadu, Dovanos ir kt.

Serive: Jei turite kokių nors problemų, apie mūsų anklet,prašome susisiekti su mumis elektroniniu Paštu,atsakysime per 24 valandas.mes siūlome grąžinti pinigus arba nemokamai pakeisti per 90 dienų.Tiesiog būti laimingas pridėti šį gražus anklets į savo papuošalų kolekciją.

Žymos: Anklets, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Anklets, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Anklets

Medžiaga Kalnų krištolas
Elemento Tipas Anklets
Metalų Tipas Vario
Proga Paplūdimio,Pobūvių,Vestuvių,Sužadėtuvių,Gimtadienis,Jubiliejus
Modelio Numeris Unikalūs
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas
Parama Dropshipping/pardavėjas/didmeninės
Lytis MOTERIS
Formos\modelis Gyvūnų
Ilgis 10.6in
Bauda ar Mados Mados
Stilius Madinga

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai