Minkštos PU Vienintelis Kūdikių mergaičių Drobės lankas Pirmasis Vaikštynės Batų Mados vasaros Prewalkers Pirmą walker bamblys mokasinai

w40890

€5.45

-2.33

€7.78

-29 %

Nauja prekė

Jei jums patinka šis straipsnis,prašome įtraukti jį į jūsų " Pageidavimų Sąrašą ". Jei jums patinka mūsų parduotuvėje,prašome įtraukti jį į savo " Parduotuvėje Sąrašą ". Apie laivybos sutrikimai ar po pardavimo, problemų,prašome susisiekti su mumis prieš atvirą ginčą. Mes bandysime spręsti jums,prašome suteikti mums galimybę pagerinti mūsų paslaugas. Nuolat auga-tai mūsų misija ir mes stengiamės būti geriausiais prekės ženklas pasaulyje. Mes taip pat gali priimti Lašas Laivybos ir didmeninė prekyba.Big deal turės daugiau nuolaida. Kviečiame prisijungti prie mūsų ir tikimės bendradarbiauti su jumis ateityje. Bet kokių klausimų ,nedvejodami susisiekite su mumis. Ačiū, WEIXINBUY Minkštos PU Vienintelis Kūdikių mergaičių Drobės lankas Pirmasis Vaikštynės Batų Mados vasaros Prewalkers Pirmą walker bamblys mokasinai Funkcija: Elemento Tipas: Pirma Vaikštynės Batai Sezonas: Tinka Pavasario/Rudens Lytis: Naujagimiui Bamblys Baby 1. Medžiaga: Drobė, ne slysti 2. Naudojimas: Puikiai tinka kūdikių dušas, gimtadienio proga, ar tiesiog dėl savo pačių mažai meilės. 3. Lengvai įjungiamas ir išjungiamas: Laikykite savo kūdikio kojų, patogus , labai lengva nešioti kasdien. 4. 0-18 Mėnesių kūdikis: Idealiai tinka naujagimiams, kūdikiams, pradedantiems vaikščioti kūdikiams, kūdikių ir vaikų, tiek patalpose, tiek lauke. 5.Paketinių: 1 pora mergytę Sandalai Tinka: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo normalaus dydžio dydį----amžius------ilgis------ plotis 1-S----0-6M ----11.2 cm/4.41"----5.6 cm/2.20" 3-M----7-12M----12.5 cm/4.92"----5.8 cm/2.28" 5-L----13-18M----13.2 cm/5.20"----6.1 cm/2.40" Pastabos: 1. Prašome leisti 1-2CM skirtumas dėl rankinis matavimas.

2. Realios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl kompiuterio ekrano rezoliuciją, ekrano ryškumas, kontrastas ir kt. Tikiuosi supratimo. Have a nice prekybos dieną!

'

Žymos: Pirmas Vaikštynės, Motina & Vaikams, Pigūs Pirmą Vaikštynės, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Pirmas Vaikštynės

Padas Medžiaga PU
Batviršio Medžiaga Drobė
Mados Elementas Drugelis-mazgas
Prekės Pavadinimas Baywell
Uždaryti Tipas Hook & Loop
Lytis Baby Girl
Modelio Tipas Kietas
Sezonas Vasaros
Departamentas Pavadinimas kūdikių
Elemento Tipas Pirmas Vaikštynės
kūdikio batai mokasinai pirmas vaikštynės sandalai
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai