Nauja

"QI" Belaidžio Kroviklio Imtuvas, skirta "Android" Micro USB " Tipo C Apšvietimo Įkrovimo Adapteris Imtuvas

w40940

€1.64

Nauja prekė

"QI" Belaidžio Kroviklio Imtuvas, skirta "Android" Micro USB " Tipo C Apšvietimo Įkrovimo Adapteris Imtuvas

Šis punktas yra tik imtuvas, nereikia būti bet belaidžio kroviklio , jei jūs neturite belaidis kroviklis, galite įsigyti jį spustelėkite žemiau, belaidis kroviklis nuotrauką.

Belaidžio Kroviklio Imtuvo Specifikacija: Standartinis: "QI" standartą Pagrindinės funkcijos: belaidis įkrovimas imtuvo Įėjimo įtampa: DC5V 1A Gauna įtampa: DC5V 800mA Gauna atstumas: 4-7mm Veikimo dažnis: 100-200khz Energijos konversijos: > 72% Įkrovimo režimas: indukcijos režimu, jis net gali krauti telefoną atveju. Yra trijų tipų, skirta "Android" telefonas, p nuomos atkreipti dėmesį kryptimi sąsajos ir pasirinkite tinkamą imtuvą. Pirma, įdėti savo telefoną ant stalo, ir ekranas yra iki, ir jeigu jūsų telefono usb yra aukščiau(viršuje) siauras ir žemiau(apačioje) pločio, prašome pasirinkti, A TIPO, jei ji yra virš(viršuje) pločio ir žemiau(apačioje), siauras , prašome pasirinkti, B TIPO, jei ji yra apvali sąsaja, prašome pasirinkti, TIPAS C (juodas yra sena versija, geltonos spalvos yra naujos versijos) rusijos Draugas Atkreipti Dėmesį, Prašome !! Prašome užpildyti tikslus gavėjo pavadinimas (įsakymas dėl naujos politikos rusijos muitinės, kitaip jūs tikriausiai nebus gauti paketą pagaliau. Mes nesame atsakingi už nondelivery sukelia, kad klientas nesuteikia pakankamai informacijos, kai priėmimo tvarka.

Žymos: Belaidžio Įkrovikliai, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Belaidžio Įkrovikliai, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Belaidžio Įkrovikliai

Forma, Funkcija Darbalaukio Padas
Medžiaga Plastikiniai
Suderinamos Prekės "Apple ""iPhone"
Prekės Pavadinimas PF
Savybės Naudojamas Su Telefonu
Pastatytas Aušinimo Ventiliatorius No
Funkcijos 2 gali įkrauti telefono dėklas
Kokybės Sertifikavimo ce
Įkrovimo Pagalvėlę Medžiaga Plastikiniai
Maks. Išėjimo Galia 5W
Funkcijos 1 gali padaryti jūsų "iphone 6" su belaidžio įkrovimo funkcija
Jungties Tipas C TIPO
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai