6pcs Pažeistų Varžtų Ištraukimo Grąžtai Vadovas Nustatyti Skaldytų Greičio Lengva, iš Varžtas Varžtas Didelio Stiprumo Valiklis, Įrankiai

w40994

€1.33

-0.46

€1.79

-25 %

Nauja prekė

sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje įvedę parduotuvėje, galite gauti kuponus, aš tikiuosi, jūs galite pasiimti savo mėgstamus produktus, linkiu jums laimingų apsipirkti.

Pastabos : Mieli draugai, dėl pastarojo epidemija, yra per daug sklypų po biurų, esančių įvairiose šalyse. Po pakuotėje yra vežami paprastai, logistikos informacija gali būti rasta per trumpą laiką. Galite būti tikri, kad pakuotėje gali būti vežami normaliai, tačiau logistikos informacija negali būti atnaujintas, metu. Ypatingais laikotarpiais, gali būti tikras aplinkybes. Dėkojame už jūsų supratimą. Toliau pateikiama informacija apie produktą:

Specifikacija: Medžiaga: HSS 4341# Dydis: apie 88 * 62 * 18mm / 3.46 * 2.44 * 0.71 coliai 0#: pašalinimo skersmuo 2~3mm 1#: pašalinimo skersmuo 3~5mm 2#: pašalinimo skersmuo 4~8mm 2#: pašalinimo skersmuo 4~8mm 3#: Išardymas skersmuo 5~10 mm 4#: Išardymas skersmuo 6~12mm komplektą sudaro: 6 x pažeistų varžtų ištraukimo rinkiniai Pastabos: (1) Pakeitimo: 1inch = 2,54 cm, 1cm = 0.393 colių (2) Visos nuotraukos yra profesionalūs spalvų, bet dėl skirtingo apšvietimo bei skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti šiek tiek skiriasi nuotraukas galite pamatyti ir pats projektas. Prašome suprasti, kad. (3) duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimų, bet tai neturi įtakos naudoti Funkciją renginiai: išskyrimo rinkinys gali patenkinti įvairių varžtas ir veržlė dydžių. Greitai pašalinti aprūdijęs, skaldytų varžtais. Didelis stiprumas ir kietumas. Lengva naudoti. Patvarus ir praktiškas. Apie atsiliepimą: Mes išlaikyti aukštą meistriškumą 5 žvaigždučių ir stengtis, 100% klientų pasitenkinimo! Teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys. Taigi, kad mes galime išspręsti jūsų problemą patenkinamai.

Žymos: Gręžimo Bitai, Įrankiai, Pigūs Grąžtus, Aukštos Kokybės Įrankiai, Gręžimo Bitai

Tipas Kita
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Naudoti Medienos Gręžimo
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris JJ196320
Prekės Pavadinimas JGZUI
Sertifikavimo CE
Medžiaga Greitapjovio Plieno

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai