Aukštos Kokybės 20Pcs Tuščias Aišku, Lūpų Balzamas Vamzdžiai Konteineriai, Skaidriu Lūpų Lašas Laivybos

w41016

€1.54

-0.32

€1.86

-17 %

Nauja prekė

Aprašymas: Puikus lūpų balzamas arba kietas kvepalai . Šviesos,lengva nešiotis. Patogus ir reikalingas kasdieniame gyvenime. Suraityti apačioje ir slėgio tinka bžūp. Medžiaga: Plastiko Spalva: Skaidrus Lūpų balzamas receptas :A bičių vaškas 2 g ;2 daržovių riebalų 8 g ;3 lūpų vamzdelį 2 Dydis:(L*W)6.70*1.50 cm/2.64"*0.59" Kiekis: 1/5/10/20/50/100vnt A bičių vaškas kartu su naftos šildomas mikrobangų kad ištirptų (Prašome naudoti didelio atsparūs karščiui indą, o ne per šildymo gali padaryti bičių vaškas ištirps naftos užkirsti kelią naftos išsiliejimus), ir taip tiek atvėsti šiek tiek, jūs galite pridėti 1 į 2 lašų maisto skonio, žinoma, jūs negalite pridėti ir tada į vamzdelį ir leiskite atvėsti skleroze, taip pat gali būti sušaldyti šaldytuvas penkias minutes, tai daugiau Bus ne klijuoti į vamzdelį, santykinai geriau, bičių Vaškas su aliejumi santykiu 1: 4 santykiu 1g, kad 4g bičių vašką aliejus yra rekomenduojamas dalis vidutinio kietumo, Jei jūs manote, kaip sunkiau santykis gali būti koreguojamas, 1: 3 Jei norite švelnesnio jaustis santykis gali būti reguliuojamas iki 1: 5 naudoti jausmas, daugiau drėgmės Bendrosios verslo lūpų balzamas, siekiant išvengti didelio temperatūra vasarą sukelti riebalų lydymosi temperatūros, naudoti didelė dalis vaškas, (1: 2 arba 1: 3) Todėl, kad yra stiprus jausmas naudoti. Dydis rankinis matavimas, gali būti nuo 0 iki 2 cm paklaida, priklauso normalus reiškinys.

Pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Nr. mažmeninės pakuotės. Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro:

1/5/10/20 vnt x Tuščias Lūpų dažai, Lūpų Balzamas Bakas

Žymos: Daugkartiniai Buteliai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Daugkartiniai Buteliai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, lūpų balzamas vamzdžiai konteineriai, aišku, lūpų balzamas, aišku, lūpų balzamas vamzdžiai

Prekės Pavadinimas YAS
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris GUGUJI222

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai