Naujas 2019 Bayonetta Gun Metal "Keychain" Crystal Priedai Krepšys Pakabukas Žaidimas Dovanų Vyrų Papuošalai Raktų pakabukas Žiedai llaveros para mujer

w41216

€1.91

-0.83

€2.74

-30 %

Nauja prekė

PRODUKTO Informacija:

[Item ]: Keychain

[Spalva]:Raudona

[Pendant Size]: 6.5x4.0cm

[Svoris] :45g

[Medžiaga]: Metalo Lydinys

[Sąlyga]: 100% brand new

PRODUKTO Nuotraukos:

S hipping

Dėmesio! Mes esame tarptautinės pardavėjas iš Kinijos žemyninės dalies. Būkite kantrūs! Mes paprastai siūlome standartinio tarptautinio oro paštu. Tai gali užtrukti maždaug 20 iki 60 darbo dienas iki pristatymo. Jei turite kokių klausimų ar bet kokį specialų prašymą, prašome susisiekti su mumis. Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas, dėl laiko skirtumo tarp mūsų, ačiū už jūsų supratimą.

PASTABA: Pirkėjas bus atsakingas už mokesčius, muitų ir kitų rinkliavų metu, pristatymas! Visi elementai turėtų būti vežamos į www.reefaquarium.lt patikrinti adresą.

Pardavimo sąlygos

Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties, jis gali būti grąžintas į pradinę būklę per savaitę po gavimo. mes atsiųsime jums visą grąžinamosios išmokos, kartu su siuntimo išlaidas, kaip greitai, kaip mes gauti elementą. Tačiau pirkėjas turėtų mokėti už grąžinimas prekių.

Atsiliepimai

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Ji bus tik jums vieną minutę. Ačiū! Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą ir neutralūs atsiliepimai. Mes stengiamės patenkinti jus. Ačiū!

Apie MUS

Mūsų Gamykla yra įsikūrusi Kinijoje. Šiuo metu, laikantis verslo filosofija "klientas pirmą, Aukštos kokybės ir nebrangiai" , savo klientams galime pasiūlyti kokybiškas paslaugas.

Mes galime teikti aukštos kokybės ir priimtinos kainos. Kviečiame užsisakyti.

Susisiekite su MUMIS

Jūs galite susisiekti su mumis el. Paštu.Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas, dėl laiko skirtumo tarp mūsų,ačiū už jūsų supratimą. taip pat y ou, galite susisiekti su manimi elektroniniu trademanager (Smart Valdymo Tiekėjams) rusijos Kliento Dėmesį Klientų iš rusijos, turėtų suteikti mums visą vardą(jūsų pavadinimas +jūsų šeimos pavadinimas+jūsų tėvo vardas),ar tos prekės bus atsisakė pristatyti rusijos post office

PAKUOTĖS POLITIKOS

Filmo cosplay žaidimas, Karoliai + Key chain

Mes naudojame OPP krepšiai , masažinės pagalvės ir burbulas medžiaga

masė didesnė kaip 100 g,, mes naudosime kartoninė dėžutė

Cirkonis Karoliai +Auskarai +Karoliai +Žiedas+Apyrankė

Mes naudojame OPP maišeliai ,Dovanų dėžutė ,burbulas krepšiai

ar kartoninėje Dėžutėje

Zawalcowany apyrankės

Mes naudojame Burbulas krepšiai+ OPP krepšiai+burbulas apsaugos materal

Žymos: Raktų Pakabukai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Raktų Pakabukai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Raktų Pakabukai

Formos\modelis Kamuolys
Anime Keychain Vyrų Dovana Moterims
Prekės Pavadinimas mengtuyi
dydis 6.5x4.0cm
Suderinamumas Viskas Suderinama
Medžiaga Metalo Lydinys/Cinko Lydinys
Stilius Madinga
Metalo spalvos Antikvariniai Sidabro Padengtą
Bauda ar Mados Mados
Svoris 45g
Modelio Numeris HF13166
Funkcija Papuošti
Spalva Kaip nuotraukoje
Metalų Tipas cinko Lydinys
Elemento Tipas Raktų Pakabukai
Lytis Unisex

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai