Nešiojamų Mobile USB Power Bank Kroviklis Pakuotėje Dėžutė, Baterija Atveju 1 x 18650 "PASIDARYK pats" R9JA

w41570

€1.86

-0.42

€2.28

-18 %

Nauja prekė

100% brand new ir aukštos kokybės

OOTDTY Spalva: Juoda/Mėlyna/Rožinė/Balta/Žalia/Geltona

Featrue: Mados stilius, paprastas ir madingas dizainas su spalvinga shell Mažesnis, lengvesnis, nešiojamų Savaime prisitaikanti metodas leidžia protingas greičiau, saugiau įkrovimo Baterija-in su USB laidą(nepridedamas), arba akumuliatorių įkrovimas su kitų kroviklių Stiprus suderinamumas ipod, iphone, ipad, mobilaus, MP3, MP4, gameboy, PDA, GPS ir kt.

(nėra komplekte)

Specifikacija: Įėjimas: DC 5V(Micro USB), Išvestis: DC 5V Baterija Tinka 1x 18650 3.7 V, Li-ion baterija(nėra komplekte) Dydis: 9.5 cm x 2.5 cm x 2cm/3.74" x 0.98" x 0.79"

(nėra komplekte)

Pastaba:

Tai yra mobiliojo maitinimo rinkinys, 18650 baterijos nėra įtrauktas. Baterijos turi teisę būti įdiegta prieš jūs galite naudoti. Įdėdami akumuliatorių, reikia atkreipti dėmesį į teigiamas ir neigiamas, anti-pakrautas bus sudeginti, sudegė nėra grąžinami. Kadangi tai yra "PASIDARYK pats" rinkinys, visi produktai profesionalūs testą.

Kiekis:1Pc

Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą. 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū

Žymos: Įkrovikliai, Buitinė Technika, Pigūs Įkrovikliai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Įkrovikliai

Spalva Juoda/Mėlyna/Rožinė/Balta/Žalia/Geltona
Sertifikavimo NĖRA
Greitai įkrauti No
Naudoti MP3 / MP4 Grotuvas
Prekės Pavadinimas SIV
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris R9JA4N0011-W
Pakuotė No
Tipas Elektrinis
Protingas Mokestis No
Ekranas No
Kiekis 1pc

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai