PU Odos Flip Case For Huawei 30 30 pro Telefono dėklas P20 Lite Padengti Piniginės Kortelės Turėtojas mate10 lite mate 20 pro Atveju Apvalkalas

w41605

€3.46

Nauja prekė

RM1489219784673324

PU Odos Flip Case For Huawei 30 30 pro Telefono dėklas P20 Lite Padengti Piniginės Kortelės Turėtojas mate10 lite mate 20 pro Atveju Apvalkalas

Savybės: Apsaugo Telefoną Saugiai, Purvo Atsparus, Atsparus Smūgiams, Kredito Kortelės Turėtojas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Eco-friendly PU Oda + Minkštos TPU Silikono

3 modeliai pasirinktoms

Už " Huawei 30 / Už Huawei 30 Lite / Už Huawei 30 Pro

Pakuotė:

1 x telefonas shell

1 x Mažmeninės Pakuotės

MAŽMENINIŲ PRODUKTŲ mokėjimo Būdas

1. Yra daug mokėjimo būdų galima rasti www.reefaquarium.lt kaip Alipay, kredito korteles, realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union"). jūs galite pasirinkti būdą, kuris yra labiausiai patogus jums. Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų Alibaba, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

NEMOKAMAI

1. Mūsų laivybos normos apima laivybos kaina, krovimo, pakavimo ir darbo sąnaudas.

2. Daiktų dažniausiai yra pristatomas su 2 darbo dienos po apmokėjimo pašalinta (Šeštadienis ir Sekmadienis. ir švenčių dienomis atmesti.).

3. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

4.Užsakymas bus išsiųstas į jūsų rankas laivybos kompanija, per pristatymo laikas nuorodą į nemokamas pristatymas sąrašą žemiau. Jei negaunate paketo pristatymo laikas, prašome susisiekti su mumis, mes susidoroti su juo ir į juos atsakyti jums per 24 valandas.

KOMPENSAVIMO POLITIKA

1. Mes visiškai užtikrinti, kad mūsų produktų. Visos prekės yra visiškai naujos būklės, jeigu nenurodyta kitaip aprašymas.

2. Visi grįžta-su trūkumais arba kitaip-turi būti iš anksto patvirtinti. Prašome susisiekti su mumis dėl leidimo ir grąžinimo adresas, prieš grąžindamas prekę.

3. Visais atvejais, pirkėjai moka laivybos mokesčius savo sąskaita grįžti į produktų keitimo ar grąžinimo. Mes bus būti atsakingi už pašto pakaitalas.

ATSILIEPIMAI

1. Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas ir pirkėjo malonią su mumis. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių), mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą.

2. Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, kurie jums gali turėti, ir padarysime viską, kad išspręsti bet kokias problemas.

KITA

1. Jei jums reikia įdėti didesnį užsakymą, kuriame yra daugiau kaip didžiausias kiekis, prašome susisiekti su mumis ir gauti nuolaidą.

2. Jei padarėte pavedimą, ir norite gauti elementą nuotraukas be watermark, prašome susisiekti su mumis.

3. Jei jūs norite mums padėti jums tiesiogiai pristatymas, prašome susisiekti su mumis, ir įdėti savo klientų adresą, kai užsakymo.

Žymos: Apversti Atvejais, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Apversti Atvejais, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Apversti Atvejais

Prekės Pavadinimas LC.IMEEKE
Dizainas Verslas
Spalva Juoda, ruda, raudona rožė, Chaki, pilka
suderinama model1 Už "huawei" p20/p20 lite/p20 pro/pu piniginė krepšys
suderinama model3 Už "huawei" mate10 lite/mate10 pro atsparus smūgiams atveju
Stilius Verslo Oda
Tipas Flip Case
Savybės piniginės/kortelės/apsaugos atveju
Suderinama Huawei Modelis P20 Pro
Medžiaga PU Odos & Silikoninis Galinio Dangtelio
dydis For Huawei P30 /P30 Pro /P30 Lite
suderinama model2 Už " huawei 30/30 lite/30 PU oda atveju
Suderinama Modelis Už "huawei" mate20/mate20 lite/mate20 pro Odinis dėklas
Funkcija Sunkiųjų Apsaugos
Retail Pakuotė No
Suderinamos Prekės "Huawei"

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai