WBBOOMING Plastikiniai Namų Biuro, Vonios kambarys talpinimo Tinklo Darbalaukio Įvairenybės talpinimo Makiažas Organizatorius Kosmetikos Spinta Bin Atveju

w41938

€2.97

Nauja prekė

Aprašymas

Aprašymas: Namų Saugojimo Krepšys Specifikacija: Sveiki,Eco-friendly Medžiaga: Plastikas Dydis M: 15.5x11.7x5.5cm Dydis L: 20.2x13.2x2.6cm Grynasis M Svoris: 100g Neto Svoris L: 125 g Skaičius Tinklelis: M-2 tinklus; L-1 tinklo Spalvos: Balta,Pilka,Kava Pakuotė: Atskiros pakuotės Pastaba: Dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumą , kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir tikrąjį daiktą. Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

ATSILIEPIMAI

ATSILIEPIMAI 1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą 5 žvaigždės . Ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą. Mes, žinoma, suteiks jūsų teigiamus atsiliepimus. 2. Jei jūs ne taip patenkinta, bet kalbant apie tai, prašome turėti jokių dvejonių, kreipkitės į mus: pirma, prieš paliekant neigiamą atsiliepimą, aš jums išspręsti visas problemas už jus. Prašome prisiminti, kad baigėsi, bet ir mūsų paslaugos yra nesibaigė. :). AČIŪ! PRISTATYMAS 1. Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti jūsų užsakymą, prašome ignoruoti, kaip daug dienų, tvarkymo lieka. 2. Nėra limitied Užsakymą/Vertė mūsų parduotuvėje. MŪSŲ GARANTIJA Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos. Prašymą: 1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos. 2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje. 3. Grįžti laivybos mokestis buvo apmoka pirkėjas.

Žymos: Dėklai & Dėžes, Namai Ir Sodas, Pigūs Dėklai & Dėžes, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dėklai & Dėžes

Plastiko Tipas PP
Naudoti Namų Vonios, Virtuvė, Sandėliavimo
Produktas namo saugojimo krepšys
Neto Masės M 100g
Tipas Dėklai & Dėžes
Skaičius Tinklelis M 2
Skaičius Tinklelis, L 1
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris W1908092
Formos Stačiakampis
Funkcija Įžuvinti
Spalva Stiliaus Šviežia Spalva
Stilius Modernus
Spalva Balta,Pilka,Kava
Pakuotė Vienas Gabalas
Dydis L 20.2x13.2x2.6cm
Dydis M 15.5x11.7x5.5cm
Neto Svoris L 125 g
Grotelės Kiekis 1 ir 2
Apkrovos 2kg
Technics Blizgus
Prekės Pavadinimas WBBOOMING
Medžiaga Plastikiniai
Talpa 2L

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai